Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

Furunon kalanetsintälaitteilla on pitkät perinteet. Furunon tarina on alkanut ensimmäisen kaikuluotaimen kehittämisellä.

Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

FCV-628

Furunon NMEA-palkittujen digitaaliluotaimien kolmannen sukupolven ensimmäinen edustaja FCV-628 tarjoaa ensimmäisenä yksittäisluotaimena pohjantunnistusominaisuuden (BDS) yhdistettynä tarkkuuden uudelle tasolle nostavaan RezBoost-teknologiaan joka parantaa luotaimen luotaustarkkuuden jopa kahdeksankertaiseksi verrattuna perinteiseen suodatukseen.

BDS-toiminto kertoo käyttäjälle selkokielellä onko pohjassa kiveä, soraa, hiekkaa vai mutaa liikuttaessa syvyyksillä 5-100 m. RezBoost-teknologia toimii perinteisillä kaikuluotainantureilla ja toimintaperiaatteena on suodattaa pulssista kokonaan sivukeilan aiheuttama kuva pois jolloin vain tehokkain pääkeila hyödynnetään. Tämä mahdollistaa moninkertaisen tarkkuuden ja yksityiskohtien löytämisen joka aiemmin ei ole ollut mahdollista.

Laitteessa on myös toisen sukupolven Accu-Fish kalan koon tunnistus joka kertoo näytöllä numeroin kalakaiun koon joko senttimetreinä tai tuumina. Valittavissa on kalakaiuille korostustoiminto joilla voidaan merkitä neliöin, ympyröin tai kalakuvakkein havaittu kalakaiku vaikka kuvasta olisi suodatettu yksityiskohtia näytöltä vähemmälle. Lisäksi näytöllä olevaa historianäkymää voi pyöritettävän Gain-valitsimen avulla säätää myös luotauksen jälkeenkin. Näyttö on aurinkolasiystävällinen jolloin laitteen käyttö on helppoa kaikissa valaistusolosuhteissa avoimemmissakin veneissä.

Erinomainen kuvanlaatu, tarkka erottelukyky, digitaalinen signaalin prosessointi (Furuno Digital Filter) yhdessä pohjanlaadun erottelutoiminnon kanssa, kehittynyt ohjelmisto sekä Furunon kiistämätön tietotaito kaupallisten kaikuluotainten kehityksen kärkenä yhdistyvät tässä tuotteessa.

Selkeästä ja kirkkasta 5,7" värinäytöstä näet tilanteen kauempaakin ja NMEA 0183 liitännällä saat siirrettyä tietoja eri navigointilaitteiden välillä. Tässä ehdottomasti oman kategoriansa huipun terävin kärki ja taatusti varma valinta kaikkeen vapaa-ajankalastukseen niin heitto-, veto- kuin passiivipyydyslajeihin. 

Pohjantunnistustoiminto (BDS) ei toimi kaikilla anturityypeillä. Toiminto vaatii 2 taajuusanturin joka asennettu suoraan kosketuksiin veden kanssa eikä esimerkiksi rungon lävitse toimimaan lasikuidun lävitse kuten anturimalli Airmar P-79.

Fcv 627 Left

FCV-628

  • 5,7" erittäin kirkas polaroid-sopiva värinäyttö (640x480 VGA)

  • 50/200 kHz taajuudet

  • 600 W RMS jatkuva lähtöteho NMEA 0183 sisään-/ulostulo

  • FDF-Furuno Digital Filter digitaalinen signaalinprosessointi mahdollistaen parhaan mahdollisen kuvalaadun ja tarkkuuden

  • Furuno ACCU-FISH kalankoon tunnistus

  • Furuno BDS-pohjanlaadun tunnistus (kivi, sora, hiekka ja muta) syvyyksillä 5-100m 

  • Furuno RezBoost: jopa kahdeksan kertaa perinteistä luotainta tarkempi erottelukyky


Lue lisää englanninkielisestä pdf-esitteestämme:

FCV-628 kaikuluotain
1.7MB, päivitetty 4.5.2016