Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

Furunon kalanetsintälaitteilla on pitkät perinteet. Furunon tarina on alkanut ensimmäisen kaikuluotaimen kehittämisellä.

Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

Kalanetsintä

Maailman parhaat kaikuluotaimet

NMEA (National Marine Electronics Association) on palkinnut Furunon kaikuluotaimen yli 40 kertaa markkinoiden parhaaksi kaikuluotaimeksi eli lähes joka kerta palkintojenjaon historian aikana. Se on kiistaton todiste siitä, että valitsemalla Furuno kaikuluotaimen saat parhaan mahdollisen laitteen veneeseesi.

Ammattikalastajat ovat vuosikymmeniä käyttäneet Furunon kaikuluotaimia ja modernit digikaikuluotaimet ovat urheilukalastuksessa perusvaruste. Useissa malleissa on Furunon ainutlaatuinen pohjanlaadun tunnistus jolloin laite kertoo käyttäjälleen onko pohja kiveä, soraa, savea vai hiekkaa sekä todennäköisyyden tälle tiedolle syvyysalueella 5-100m. Tämän lisäksi RezBoost-teknologia tarjoaa jopa 8 kertaa tarkemman luotaustarkkuuden kuin aiemmin käytettäessä normaaleja kaksitaajuusantureita. Tämän lisäksi tarjolla on CHIRP teknologiaa hyödyntävät mallit.

Erilaisten aluksen alle luotaavien kaikuluotaimien lisäksi valikoimassa on useita erilaisia luotainmalleja joista viistokaikuluotain (TZT3) luotaa aluksen sivuille kuten monikeilaluotaimet DFF-3D ja WASSP. Aluksen ympärille luotaavia malleja ammattikalastukseen tai muihin ammatillisiin sovelluksiin löytyy myös kattava valikoima erilaisia sonarlaitteita CH-500/600 hakusonareista aina valtamerikäytön omnisonareihin.

Hankkimalla Furuno kaikuluotaimen saat käyttöösi lähes vuosisadan kokemuksen niiden valmistuksesta. Furunon laitetuotanto alkoi jo vuonna 1938 kaikuluotaimien valmistuksestaKaikuluotaimista kattava paketti furuno.comissa, klikkaa banneria! 

Kaikki Kaikuluotaimista