Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

SCX-20 ja SCX-21 Satelliittikompassit

SCX-20/21 kompakti, nopea ja tarkka

0b5f-scx-kuva.png


SCX-20 ja SCX-21 satelliittikompassit ovat Furunon kolmannen sukupolven neliantennisia satelliittikompasseja. Niiden kompaktiin ulkokuoreen pakattu suorituskyky on vuosien kehitystyön pohjalta noussut huikealle tasolle käyttäen uudenlaista teknologiaa, jossa yhdistyy neljä GNSS-antennia ja kuusiakselinen gyro  kompaktissa koossa. Tällä tavoin saadaan aikaan erittäin tarkkaa tietoa aluksen liikkeistä esimerkiksi autopilotin, tutkan, karttanavigointijärjestelmän tai monikeilaluotaimen tarpeisiin. 

SCX-20/SCX-21
 • Ylivoimaista tarkkuutta kaikille sensoreillesi

SCX-20-sarja parantaa tutkan, kaikuluotaimen, sonarien sekä autopilottien toimintaa. Tarkka suuntatieto auttaa NAVpilot-järjestelmää pitämään paremmin kurssia säästäen aikaa, polttoainetta ja rahaa jokaisella matkallasi samaan aikaan kun rullaus ja kohoilutiedot vakauttavat isoa osaa Furuno kaikuluotaimista ja sonareista jolloin niiden tarkka kuva on luettavissa merenkäynnistä riippumatta.


Tutkaplotteri 
Tutkakaikujen jäljet ovat käytössäsi kun kytket SCX-kompassin Furuno tutkaasi auttaen piirtämään oman aluksen liikkeesi ja toisten alusten liikkeet selkeinä. Tarkka nopeus ja suuntatieto varmistaa että maalijäljet piirtyvät pehmeinä ja tarkkoina kuten todellisuus eikä siksakki-kuvioina johtuen sensorien epätarkkuudesta.  

True Motion -toiminnon kaikujäljet

TRUE MOTION -toiminnon kaikujäljet

Kaikuluotaimet
Jopa kovassa merenkäynnissä, tarkka kohoilun kompensointi SCX-kompassista vakauttaa FCV-1150 tai NAVnet TZtouhc/TZtouch2/TZtouch3 järjestelmän luotaimen kuvan antaen käyttöösi aaltoilemattoman tarkan kuva merenpohjasta kaikuineen ilman aluksen liikkeiden aiheuttamia vääristymiä.

Kohoilukompensaatio

KOHOILUKOMPENSAATIO

Sonari
Tarkka nyökinnän ja rullauksen tieto mahdollistaa Furuno sonarijärjestelmille mahdollisuuden esittää laadukasta vakaata kuvaa myös vaativassa säässä.

NYÖKINNÄN JA RULLAUKSEN KOMPENSOINTI

NYÖKINNÄN JA RULLAUKSEN KOMPENSOINTI 


 •  Tutkan kaikujälkien SIKSAK vertailua
   

FURUNO SCX-20/21
Furuno SCX-20/21 kytkettynä tutkan kaikujäljet pysyvät vakaina ja realistisen helppolukuisina kiitos kompassin uskomattoman tarkkuuden.  

SCX-20/21


Yritys A
Yritys A:n satelliittikompassi epäonnistuu pitämään vakaata suuntaa tehden kaikujäljestä käytännössä lukukelvottomat.

YritysA

 

Yritys B
Yritys B:n suunnan tarkkuus heittelee +/- 3˚ hitaan päivitystaajuuden lisäksi aiheuttaen kaikujälkien muuttumisen siksak-kuvioiksi.

YritysB


Yritys C
Yritys C:n suunnan tarkkuus heittelee jopa +/- 5˚ vaikkakin päivittyy nopeasti aiheuttaen kaikujälkien muuttumisen epäselkeiksi ja hämmentäviksi.

YritysC


 •   Luotettavaa kriittistä tietoa

Vaivattomasti kytkettävissä olemassa oleviin Furuno-järjestelmiin parantamaan omaa tilannekuvaasi soveltuen NavNet TZtouch monitoiminäyttöihin, NAVpilot-300 ja FI-70 näyttöihin.

 •  3-akselinen nopeus
 •  Nyökintä, Rullaus, Kohoilu
 •  Rate of Turn (RoT)
 •  Suuntatieto (HDG)


SCX displays with FI70
 • Täydellinen NavNet TZtouch MFD, NAVpilot-300 ja WASSP asennuksiin

 • Syöttää tarkkaa aikaa, sijaintia, suuntaa, COG/SOG, ROT, rullaus/nyökintä/kohoilu, 3-akselinen nopeus, ilman lämpötila ja ilmanpainetietoa

 • Huipputarkkuutta tutkalle, sonarille tai navigointiin

 • Neljä Multi GNSS (GPS, QZSS, GLONASS, Galileo) antennia

 • 1.0 asteen suuntatarkkuus, 0.02 solmun nopeustarkkuus

 • Kevyt antenni - vain 1 kg!

 • Vertailu kertoo kaiken!


Furuno SCX


Testiolosuhteet:
Rullaus/Roll - Amplitudi 20°, 10 sec. period
Nyökintä/Pitch - Amplitudi 10°, 6 sec. period
Suunta/Heading - 5°, 15 sec. period
Standard - ISO22090-3 (2015)

Lue lisää esitteestä:

scx2021
8.5MB, päivitetty 22.1.2020