Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

DRS4D-NXT ja DRS6A-NXT ovat uusinta tutkateknologiaa!

NXT-tutkat ovat solid-state tutkia, jotka hyödyntävät doppler-teknologiaa turvallisimman navigoinnin varmistamiseksi. NXT -sarjan ominaisuudet Target Analyzer™, Fast Target Tracking™ ja Auto Target Acquire toiminto, jotka tarjoavat vaarallisten maalien optimaalisen havaitsemisen ja herkkyyden. Yhdistettynä RezBoost™ teknologiaan, DRS6A-NXT ja DRS4D-NXT tutkilla ei ole vertaistaan aluksesi ympärillä liikkuvien kohteiden huomaamiseen ja jäljittämiseen tehokkaasti erittäin tarkalla kuvanlaadulla.


Furuno DRS4D-NXT/DRS6A-NXT pulssikompressiotutka tunnistaa Doppler-ilmiöön perustuen maalien liikkeen erittäin nopeasti. Tutka värjää alusta kohti tulevat maalit punaisella ja vaarattomat, paikallaan olevat tai poispäin kulkevat vihreiksi. NXT hyödyntää Furuno RezBoost-teknologiaa: sen vaakaerottelukyky vetää vertoja pienemmille avoantenneille erotellessaan kaiut kahden asteen tarkkuudella. Yhdistettynä nopeaan Target Tracking-toimintoon voidaan todeta että ikinä aiemmin kattavan tilannekuvan muodostaminen siitä, mitä ympärillä tapahtuu, ole ollut näin helppoa. Tutka voi seurata jopa sataa maalia samaan aikaan!

DRS4D-NXT/DRS6A-NXT tutkan alue on 48 NM. Tämä alue on toimiva ratkaisu navigointiin pitkällä etäisyydellä kompaktissa veneessä sekä valvontaan korkealla sijaitsevasta tornista. 48 NM tutka-alue on tehokas havaittujen maalien näkemiseen laajemmalla alueella.

Target Analyzer päällä

Drs Nxt Top Ta Ph3

Kaksi lähestyvää maalia näkyvät selkeästi tutkakuvassa punaisella. 

Target Analyzer pois päältä

Drs Nxt Top Ta Ph4


Sadetoiminto

Sadetoiminnossa tutka erottelee vesisateen sinisellä värillä. Tämä on käyttökelpoinen toiminto, kun maalit saattavat sekoittua sateen kaikuihin. 

Drs Nxt Top Ta Ph5


Fast Target Tracking™ ja Auto Target Acquire toiminnot

Kun Fast Target Tracking™ on aktivoitu, vektori ilmestyy tutkanäytölle muutamassa sekunnissa, kun maali on valittu manuaalisesti tai automaattisesti Auto Target Acquire toiminnolla.

Kun Auto Target Acquire toiminto on päällä, 3 NM etäisyydellä laivaa lähestyvät, mahdollisesti vaaralliset maalit lasketaan automaattisesti Doppler laskennalla ja ne laukaisevat hälytyksen (TCPA asetus vaaditaan). 

Näillä toiminnoilla yhteensä jopa 100 maalia voidaan havaita yhtäaikaisesti, kasvattaen merkittävästi turvallisuutta ja yksinkertaistamalla toisen aluksen kurssin ja nopeuden arviointia. 

Drs Top Ftt Ph1Furuno DRS4D-NXT/DRS6D-NXT pulssikompressiotutka on heti käyttövalmis ja se pystyy näkemään SART ja Racon lähettimet yhteen meripeninkulmaan asti.  

 • NXT, Solid-State Doppler tutka
 • Ennennäkemätön Target Analyzer™ toiminto joka tunnistaa lähestyvät vaarat (function instantly identifies hazardous targets)
 • Nopea Target Tracking™, jopa 100 maalia
 • RezBoost™ keilan terävöinti verrattavissa avoantennin kahteen asteeseen
 • Kompakti 24" kupu 25W lähetysteholla
 • Bird Mode, seuraa lintuja kalapaikkojen etsinnässä
 • Yksinkertainen asennettava, ei tarvetta avoantennin pyörijälle eikä erilliselle PSU-virtalähteelle
  (Power Supply Unit)
 • Uusi fiksu kaapeli jolla olemassaoleva DRS-antenni on helppo päivittää uudempaan tekniikkaan
 • Ei lämpeämisviivettä käynnistettäessa = heti valmis käyttö

Lisää FURUNO NXT-tutkasta täällä! 

DRS4D-NXT Tutkaopas: 

Fsb19 0012 Solid State Doppler Radar Guide Dr
1.5MB, päivitetty 27.6.2019


Tekniset tiedot 

DRS-NXT Specifications

Esite

Drs6 ja Drs4 tutkat
2.4MB, päivitetty 7.8.2019
Navnet TZtouch2 monitoiminäyttö
6.1MB, päivitetty 4.9.2018


01 Boat 03 Bridge 01 Drs4d Nxt Image 1