Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

NavNet TZtouch - täydellinen hallinta sormenpäissäsi!

NavNet TZtouch näytöt - tyylikästä tehokkuutta

Nntz Image Gc


Koske... ja mene! Modernit TZTouch-tuoteperheiden monikosketusnäytöt yhdistyneenä tehokkaisiin prosessoreihin luovat helpon ja selkeän graafisen käyttöliittymän kautta sinulle ainutlaatuisen navigointikokemuksen helppoudellaan. Käytät laitetta sitten vain karttaplotterina tai integroit siitä laajan kokonaisuuden useine käyttöpaikkoineen runsailla erilaisilla sensoreilla kuten esim. vallankumouksellisella NXT doppler-tutkalla, sääfaxilla, Timezero PC-ohjelmistolla tai FLIR-lämpökameralla, on sen käyttö intuitiivistä ja helppoa.

TZtouch kokemus alkaa jo laadukkaasta LED-näytöstä, kaikissa valaistusolosuhteissa. Uusin NavNet on kehittynyt valtavasti ensimmäisistä monitoiminäytöistä. Kehityksen huomaat jo ensimmäisellä vilkaisulla. Reilun kokoinen näyttö reunoille ulottuvalla lasilla antaa siistin ja tyylikkään vaikutelman. Led-taustavalo valaisee jokaisen pikselin näytöllä erittäin kirkkaasti. Heijastamaton lasipinnoite toimii kaikissa valo-olosuhteissa. Voit määritellä näyttönäkymääsi erilaiset haluamasi laitetiedot saadaksesi omia tarpeitasi vastaavan navigaatiotilan.

Tiivis ja kirkas näyttö, erinomainen luettavuus! Tiivis näyttö tarjoaa huippuunsa jalostetun huurtumattoman rakenteen kaikissa TZtouch malleissa. NavNet TZtouch:in näyttö ei pimene polarisoituja aurinkolaseja käytettäessä, vaan näyttö on kirkas joka suunnasta katsottaessa. Black Box-malleissa luonnollisesti voit valita omaan käyttötarpeeseesi sopivimman näytön.

Ei enää karttakorttisulkeisia. TZtouch-tuoteperheet perustuvat MaxSean kehittämään TimeZero-teknologiaan. Tämän ansiosta muistikortti laitteen sisässä on vain pelkkä fyysinen varastopaikka kartalle ja tilataksesi uusia karttoja laitteeseesi tarvitset vain toimivan sähköpostiyhteyden jotta voit vastaanottaa hankkimasi avaustiedostot. Mikäli purjehdit sähköpostiyhteyden ulottumattomissa, voit avata ennalta reissuun mukaan lataamasi kartat myös manuaalisesti sillä avauskoodit on mahdollista toimittaa vaikka satelliittipuhelimitse.

Ei pelkästään kosketusnäyttö. Joskus kovassa merenkäynnissä tai oikein nopeassa veneessä kosketusnäytön käyttäjä voi kaivata ihan kongreettisia painikkeita jotta voit zoomata näkymää tai muuten operoida laitetta kun mennään eikä meinata. Tätä varten TZtouch-sarjaan on saatavana erilaisia lisäkäyttöpaikkoja. MCU-002 on ensisijaisesti TZT-sarjalle suunniteltu ja MCU-004 tarjoaa TZT2 ja TZT3 käyttöjärjestelmissä hyödyllisen slide-toiminnon, joka mahdollistaa täydet toiminnot lisäkäyttöpaikkaa käyttäen. Tarvittaessa voit jopa ohjelmistollisesti kytkeä kosketustoiminnon pois päältä mikäli veneen röykytys saa aikaan virhekosketuksia käyttäjän toimesta. Nämä käyttöpaikat kytkeytyvät USB:n avulla ja ovat upotettavissa esim. käsinojiin tai vaikka leveään purjeveneen pinnaan. Lisäksi on tarjolla ethernet-pohjaisesti kytkeytyvä laajempi sekä MCU-005 käyttöpaikka joka tarjoaa kattavan käytettävyyden sisältäen myös pyöritettävät säätimet työskentelyyn. Mallistosta TZT12F sisältää myös hybridikäyttöjärjestelmän jossa on kosketusnäytön lisäksi omat näppäimet monitoiminäytön laidassa.


Lisää TZtouchin omalla nettisivulla