Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

Furunon kalanetsintälaitteilla on pitkät perinteet. Furunon tarina on alkanut ensimmäisen kaikuluotaimen kehittämisellä.

Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

DFF3

Furunon DFF3 on ammattitason luotainmoduuli joka tarjoaa Navnet-järjestelmäluotaimena samaa suorituskykyä kuin FCV-295 ja FCV-1150 mallit mutta osana Navnet-/Maxsea-tuotteita.

Suorituskyvyn pohjana on voimakas lähetysteho joka valittavissa joko 1/2/3kW(RMS) sekä valittavat 2 taajuutta välillä 28 kHz-200 kHz. Lopputuloksena on optimoitu suorituskyky juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Erinomainen erottelu herkillä huippuantureilla, riittävästi tehoa myös syviin vesiin sekä parhaiten käyttöön soveltuvat lähetystaajuudet erottavat tämän suuritehoisen kaksitaajuusmodulin muista malleista. 

DFF3 tarjoaa huipputoiminnot digitaalisena kaikuluotaimena kuin vastaavat erillislaitteet mutta sitä operoidaan joko Navnet 3D, Navnet Tztouch tai Maxsean yhteensopivalla käyttöliittymällä (Maxsean tulee olla Furuno Sounder yhteensopiva versio).

Laitteen korkea lähetysteho vaatii antureilta vähintään 1kW tehonsiedon ja valikoimasta löytyy useita 2-taajuus tai erillisantureita.

Dff3 Left


Lue lisää:

Nn3d
4.8MB, päivitetty 28.1.2014