Kattavaa palvelua ja osaamista

Käyttäjäkoulutus - Huoltosopimukset - Asennuspalvelut - Huoltopalvelut - Suunnittelupalvelut - Tarkastustoiminta

Kattavaa palvelua ja osaamista

Huoltopalvelut

Furuno Finland Oy:llä on oma koulutettu huolto-osasto, joka huoltaa ja asentaa aluksilla kaikkia edustamiamme tuotteita sekä järjestelmiä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Huollamme laitteita myös toimitiloissamme. Mikäli lähetät laitteen meille huollettavaksi, huolehdithan että laite on huolellisesti pakattu kuljetuksen ajaksi ja että paketin mukana on kopio Huoltolomakkeesta.

Laitathan takuuasioissa pakettiin myös kopion ostokuitista.

Voit ottaa yhteyttä huoltoon myös puhelimitse ma-pe klo 08:00-16:00. Selvitäthän ennen soittoasi laitteen valmistajan, mallin, sarjanumeron sekä mahdollisen vikakuvauksen.

Puhelin huolto: (09) 4355 6770
Faksi huolto: (09) 4355 6771
Sähköposti huolto: huolto a furuno.fi
Varaosat: spareparts a furuno.fi

Palveluihimme kuuluu myös aluskohtaiset huoltosopimukset. Tästä palvelusta saat lisätietoa kohdassa Huoltosopimukset.

Furuno Finland Oy:lle on myönnetty McMurdo Shore Based Maintenance pätevyys:

McMurdo Shore Based Maintenance (myöhemmin SBM) antaa yrityksellemme mahdollisuuden palvella asiakkaitamme aiempaa joustavammin McMurdo-laitteiden huoltojen ja korjausten osalta. SBM-status on määritelty IMO:n (International Maritime Organization) toimesta MSC/Circ.1039 asetuksessa.

Aiemmin vialliset GMDSS-laitteet kuten EPIRB:t (aluksen hätäpoiju) ja näiden lisäksi PLB:t (henkilökohtainen hätälähetin) jouduttiin toimittamaan valmistajalle Englantiin korjattaviksi ja huollettaviksi. SBM pätevyys antaa Furuno Finland Oy:lle nyt oikeuden suorittaa nämä työt sertifioidun henkilöstönsä toimesta Espoossa jolloin toimitusajat ja rahtikustannukset ovat huomattavasti edullisempia ja joustavampia loppukäyttäjille.

Mcmurdo

Lisätietoja Shore Based Maintenance palveluista saat helpoiten ottamalla yhteyttä sähköpostitse: huolto a furuno.fi

 

Mastera