Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TZ Navigator V5

Webbox Mxtznavigator

Täydellinen kumppani moottori- ja purjeveneilijöille!

TZ Navigator myydään ilman karttaa, jotta voit valita kattavasta valikoimasta erilaisia karttoja. Karttojen hinnat vaihtelevat Jeppesen pohjaisissa kartoissa kahden kokoluokan välillä: Wide tai Mega Wide. Itämeren alue mukaan lukien Tanskan aluevedet mahtuu yhdelle kartta-alueelle (Baltic Sea and Denmark). Versio 5 mahdollistaa kuitenkin vielä kehittyneemmän karttaformaatin, TZ MAPS:n käytön joka antaa muun muassa monipuoliset hakutoiminnot, dynaamiset valot kuin dynaamiset ankkuripaikat ja automaattisten päivitysten mahdollisuuden. TZ MAPS alueet vastaa kooltaan wide alueita ja ovat niiden kanssa saman hintaisia. TZMAPS ei ole vielä saatavana ihan kaikkiin maailman kolkkiin mutta Itämereltä kuin muutenkin Suomalaisilta sisävesiväyliltä löytyy jo karttaa.

Kun suunnittelet matkaveneilyä purje- tai moottoriveneellä, TZ Navigator ylittää kaikki rajapyykit turvalliseen matkantekoon: GPS sijainti, ilmainen merisääpalvelu, maailmanlaajuinen ilmainen vuorovesitietokanta sekä reittien ja reittipisteiden hallinta.

TZ Navigator sisältää tehokkaan ja realistisen karttamoottorin, joka on navigointityökalun sydän. Merikartat, 3D data ja satelliittikuvat yhdistettynä antavat käyttäjälle monipuolisimman informaation (3D datan ja satelliittikuvien saatavuus vaihtelee alueittain). Tämä samanaikaisesti visualisoi sinulle missä olet ja koko matkantekosi ajan tiedät tarkasti miten ja mistä sinun kannattaa kulkea.

TimeZero ohjelmisto antaa mahdollisuuden ladata ja näyttää sääennusteet GRIB- formaatissa suoraan Weather Wizard-toiminnon kautta. Tämä säätyökalu sisältyy jokaiseen TimeZero-ohjelmistoon ollen helppokäyttöinen ja antaen sinulle rajoittamattoman pääsyn maailmanlaajuiseen sääennustetietopalveluun 24h vuorokaudessa aina kun sinulla on internetyhteys käytössäsi. Valitset vain maantieteellisen alueen, datan tyypin, ennusteen keston sekä tiedostomuodon. TimeZero sääpalvelusta saa ladattua jopa 16 päivän ennusteita joka on käytössäsi myös silloin kun olet ulapalla verkkoyhteyden katkettua.


TZ Navigator v5, askel eteenpäin!

Ohjelmiston käyttöliittymä on suunniteltu helpoksi mitä tulee reitin suunnitteluun ja kaikkiin muihin ominaisuuksiin joita olet tottunut käyttämään. Kaikki ne konseptit, jotka tekivät alkujaankin TimeZero ohjelmistosta huikean menestyksen (työkalupalkki, valikkonauha ja Navtiedot) ovat nyt sisällytettynä käyttöliittymässä ja toimivat täysin myös kosketusnäytössä.

Reittisuunnittelu työkalu ”Route Planning Wizard” laskee lähtö- ja saapumisajat, huomioiden muuttuvat olosuhteet kuten vuorovedet, virtaukset ja matka-ajan. Saavut satamaan korkealla vedellä tai lähdet satamasta kun vuorovesivirrat ovat sinulle myötäiset. Matkanteko ja sen suunnittelu ei ennen ole ollut näin helppoa! 


Turvallisuudella on väliä!

TZ Navigator sisältää uusia ominaisuuksia jotka selkeästi parantavat turvallisuutta aluksellasi. 
Reittisuunnittelu on turvallisuuden kannalta tärkeää veneilijälle. TimeZeron uusi teknologia varmistaa reitin turvallisuuden heti sen luomisen yhteydessä: Värikoodien avulla (vihreä/punainen) näet suoraan onko kartalla esitetty syvyys riittävä jotta veneesi kulkee siitä turvallisesti.
Uusittu turvakartio on toiminto joka on IMO:n (International Maritime Organization) virallisten sääntöjen mukainen. Se ottaa huomioon vektorikartan tiedot havaitakseen erilliset vaarat ja matalikot. Jos este on havaittu turvakartion alueella aluksen kulkusuunnassa, käynnistyy karilleajohälytys automaattisesti.

Lisäksi matkan seuranta esittää automaattisesti matkasi tiedot mukaan lukien keston, etäisyyden, maksiminopeuden ja keskinopeuden. Näiden kaikkien ominaisuuksien kanssa TZ Navigator on täydellinen kumppani purje- ja moottoriveneilijän matkantekoon. TZ Navigator on huipputuote muiden ohella jotka ovat tehneet Maxsea:n valmistamista ohjelmistoista menestystarinan viimeisen 30 vuoden aikana. 


Edistyksellistä Furuno-yhteensopivuutta!

Kytke suoraan Furuno NavNet-järjestelmään yksinkertaisella Ethernet-yhteydellä. Käyttäjä pääsee helposti NavNet verkon tietoihin kuten reittipisteisiin, reitteihin tai tutkaoverlayhin (tutkaoverlay vaatii erillisen Radar Modulen hankinnan) TIMEZERO Navigator:lla.


Weather Routing-toiminto

Weather Routing –toiminto mahdollistaa sen, että ohjelmisto laskee sinulle optimaalisimman purjehdusreitin perustuen sääennusteisiin, virtauksiin, tuuleen sekä veneesi polaarikäyriin yhdistäen veneesi mallintamisen erittäin tarkkoihin tietoihin ennustetuista olosuhteista. Käyttäjällä käytössä myös Meteogram -niminen työkalu, jolla voit klikata karttaa haluamastasi kohdasta ja näet sen kohdan ladatun säätiedon yhdellä vilkaisulla usean päivän ajaksi. Voit asettaa ohjelmistolle maksimi tuulennopeuden ja aallonkorkeuden mitä vältetään reitityksessä ja myöskin nopeuden alarajan, jolla aletaan moottoroida tuulen laannuttua. Näin saat järkevän ja omiin purjehdustottumuksiisi sopivan reittiehdotuksen ohjelmistosta. Halutessasi voit helposti muokata polaarikäyrien vaikutusta reititykseen pudottamalla niiden arvoa rennompaan cruisailuun tai laittaa niiden arvoksi esim. 105% silloin kun purjehditaan tosissaan kilpamaisesti optimoiden veneen trimmiä jatkuvasti.


Uusi Reittisuunnittelun Turvallisuustarkastus

Uusi Reittisuunnittelun turvallisuustarkastus


Safety Cone

 Uusi turvaominaisuus: Safety Cone joka hälyttää edessä olevasta matalikosta


Weather Routing

Sääennusteen pohjalta toimiva reititys joka huomioi purjeveneen suorituskyvyn polaaritiedoston perusteella eri tuulen suunnilla