Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

Furunon kalanetsintälaitteilla on pitkät perinteet. Furunon tarina on alkanut ensimmäisen kaikuluotaimen kehittämisellä.

Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

CH-600

CH-600 on kompakti nykyaikainen kaksitaajuuksinen sonari, joka soveltuu isoillekin kalastusaluksille


Furuno Ch600


Se erottelee yksittäisiä kaloja, kalaparvia sekä muita vedenalaisia kohteita 8:lla, 16:lla tai jopa 32:lla eri värillä kaiun voimakkuuden mukaan. Voimakkain kaiku on punainen ja heikoin kaiku sininen. Yksi kaikutaso voidaan esittää valkoisena jolloin esimerkiksi pohjakaiut on helpommin erotettavissa varsinaisesta pohjasta. Taustaväriä voidaan vaihtaa myös eri päiväaikojen mukaan.

Näyttötapoja on kahdeksan erilaista; täysi ympyrä, zoom, pystyskannaus, pystykaiku, yhdistetty täysi- tai puoliympyrä ja pystyskannaus, täysiympyrä + historia, täysiympyrä + data ja täysiympyrä + videoplotteri. Pystyskannauksessa suunnan voi valita mihin tahansa suuntaan aluksesta.

CH-600 on saatavilla joko 12,1" LCD värinäytöllä tai Black Box –versiona jolloin näytön voi valita itse erikseen. CH-600 kuvaresoluutio on 1024x768. Muu laitteisto koostuu lähetin/vastaanottimesta, hissiyksiköstä/anturista ja erillisestä näppäimistöstä. Anturi on 185 mm ja kulkee 8" putkessa, jota saa lasikuituisena tai teräksisenä. Edeltäjästään poiketen CH-600 on varustettu sisäänrakennetulla kuvanvakaajalla, joten erillistä klinometriä tai satelliittikompassikytkentää ei tarvita toimintaan aallokossa.


Lue lisää englanninkielisestä pdf-esitteestämme:

Ch 600 sonari
4MB, päivitetty 17.10.2018