Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

SC-33 Tyylikäs, nopea ja tarkka

SC-33 satelliittikompassi on Furunon toisen sukupolven kaksiantenninen satelliittikompassi. Sen suorituskyky tarkkuuden osalta on vuosien kehitystyön pohjalta noussut huikealle tasolle käyttäen uudenlaista teknologiaa, jossa yhdistyy kaksi GNSS-antennia, kolmiakselinen gyro- ja kiihtyvyyssensorit kompaktissa koossa. Tällä tavoin saadaan aikaan erittäin tarkkaa tietoa aluksen liikkeistä autopilotin, tutkan, karttanavigointijärjestelmän tai sonar-järjestelmän tarpeisiin.

Kompaktin GNSS antennin ja sisäänrakennetun prosessorinsa ansiosta laitteen vaatima tila aluksesi rakenteissa on vähäinen ja tästä syystä se soveltuu asennettavaksi kaiken tyyppisiin aluksiin. Tämä kompakti tehopakkaus tarjoaa nopeaa suuntatietoa sekä kohoilu- ja keinuntatiedot yhdessä GPS-sijainnin, nopeuden maan suhteen SOG, kurssin maan suhteen COG ja käännösnopeustiedon ROT (rate of turn) lisäksi.

Käyttäessään samanaikaisesti kaksiantennisuutta yhdessä kolmiakselista gyroa ja kiihtyvyyssensoreita, SC-33 tarjoaa nopeasti päivittyvää tietoa myös kovissa nopeuksissa. Kehittynyt signaalinprosessointi teknologia laskee tarkan suuntatiedon perustuen sensorien tuottamaan dataan. NMEA2000 rajapinta on vakiona yksinkertaistamaan asennusta ja lisäksi on saatavana erillinen IF-NMEASC liitäntäyksikkö NMEA0183 ja AD10 rajapinnoille. 

Uusi GNSS antenni ja jalostunut samanaikainen signaalinprosessointi mahdollistaa SC-33:lle paljon tarkemmat suunta, kallistus ja kohoilutiedot kuin perinteiset mallit tarjoten parempaa suorituskykyä kaikkiin siihen liitettyihin laitteisiin. Asentaminen on helppoa yhdellä NMEA2000 kaapelilla jolloin kaapelointi on yksinkertaista ja helppoa sillä laite ottaa sen kautta myös käyttövirtansa.

Laskeakseen kohoilu ja keinuntatiedot, satelliittikompassi tarvitsee 2 vektoria. SC-33 hyödyntää kahta antenniaan laskeakseen yksittäisen vektorin ja samanaikaisesti kolmiakselinen gyro ja kiihtyvyysanturit lisäävät toisen vektorin. Tämä yhdistelmä aikaansaa erittäin tarkan tiedon ilman kolmannen sensorin kytkentätarvetta.

Sc 33

 • NMEA-2000 yhteensopiva
 • 2 GPS-antennia ja Rate Gyro
  & kiihtyvyysanturi
 • Päivitysnopeus 90 astetta
  sekunnissa
 • Tarkkuus +/- 0,4 astetta
 • Optiona: NMEA 0183 ja AD-10
  laitteisiin kompensointi/ muunnin-yksikkö


  Lue lisää:

  Sc33 kompassi
  3.1MB, päivitetty 17.10.2018