Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TZT3 – lisää tehoa, lisää suorituskykyä, lisää saalista

TZT3-sarja on monitoiminäyttöjen tuoteperhe, joka on veneesi komentokeskus. Ainutlaatuisten suorituskykyisten DRS-NXT tutka-antennien lisäksi se sisältää jo vakiovarusteena tehokkaan kaikuluotaimen mikä on laajennettavissa täysin ammattilaistasoiseen huippusuorituskykyiseen Deep Impact-kaikuluotaimeen.

Yhdessä uuden SCX-20 satelliittikompassin kanssa TZT3 vie tilannekuvan ennennäkemättömälle tasolle. Lisäksi DVI-sisääntulo ja kosketusnäyttö -toiminnonohjaus mahdollistaa myös hakusonarin näyttämisen osana Navnet-järjestelmää. Laajentamiseen on tarjolla erinomaiset sensorit sillä TZT3-sarjaan sopii todennäköisesti suorituskykyisin kupuantennia käyttävä pulssikompressiotutka DRS4D-NXT tai sen tehokkaammat avoantenniversiot aina 200W tehoiseen DRS25A-NXT asti.

TZT12F tarjoaa etenkin purjehtijoiden suosiossa olevan yhdistelmäkäyttöliittymän, jossa yhdistyy laitteen näppäimistö kuin kosketusnäyttökin. Suuremmat TZT16F ja TZT19F ovat kosketusnäyttöisiä malleja ja kaikkiin TZT3 malleihin voidaan asentaa lisäksi MCU-lisäkäyttöpaikkoja alkaen kompaktista MCU-004 laajempaan MCU-005:een. TZT3 -sarjan käyttöliittymä on tuttua selkeää Furunoa, jota on muokattu entisestään intuitiivisemmaksi ja helpommaksi käyttää laitteen ollen yhtä helppo käyttää kuin älypuhelimesi.

Yksinkertaisimmillaan TZT3-sarjan laite voi toimia todella monipuolisena karttaplotteri/kaikuluotain-yhdistelmänä. Hankit vain sen kaveriksi sopivan anturin ja kartan. Jo pelkästään tässä kokonaisuudessa saat nauttia muun muassa Wifi-yhteyden yli toimivasta 16 vuorokauden sääpalvelusta, täysin kustomoitavasta mittaristosta ja erinomaisen laadukkaasta näytöstä sekä helppokäyttöisestä käyttöliittymästä. Purjehtijan kannattaa lisätä laitteeseensa suuntatieto, loki ja tuulitieto niin saa käyttöön polaarikäyriin pohjautuvat purjehdustoiminnot nousukulmineen helpottamaan matkantekoa.

Helpoin tapa laajentaa tästä on liittää laitteeseen langattomasti tabletti tai puhelin käyttäen ilmaista sovellusta. Tästä laajempaan kokonaisuuteen voi kuulua peruutuskamera, FLIR-lämpökamera, internet-yhteydestä riippumaton sääfax, vielä tehokasta vakioluotainta tehokkaampia luotainmoduleita kuten 3D kuvaa piirtävä monikeilamoduli DFF-3D tai vaikka ohjata CZone-Digital Switching järjestelmän kautta aluksen sähkölaitteita.

TZT3-näytöt käsittävät kolme mallia;  12,1" ja 15,6" sekä 19”. Näiden lisäksi järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi täydellisesti siihen integroituvan TimeZero-PC ohjelmiston joka kykenee ohjaamaan kaikkia laitteen toimintoja toimien täydellisenä käyttöpaikkana itsekin.

Vaikka kyseessä on huippuluokan Furuno Navnet-tuote, TZT3-sarja on hinnallisesti hyvinkin kilpailukykyinen. Furuno TZT3 tarjoaa erinomaista suorituskykyä huippusensoreillaan yhdistyen pitkään hiotun käyttöjärjestelmän sekä modernit integraatiomahdollisuudet myös laajennuksia ajatellen. Luonnollisesti TZT3-järjestelmät kuten muutkin Furuno-tuotteet saat hankittua asennettuina virallisten Furuno-jälleenmyyjien kautta, jolloin voit varmistua sen toimivuudesta niin tänään kuin tulevaisuudessa.

TZT3_20200120.jpg


Lisätietoja:  www.navnet.com

Englanninkielinen esite:

Navnet TZT3
9.4MB, päivitetty 29.1.2020