Furuno Ratkaisut

Furunon tuotteilla on pitkä ja vankka historia, sekä laadukkaan ja luotettavan tuotteen maine merenkulkijoiden parissa. Hankkiessasi Furuno-tuotteen tiedät saaneesi jotain mihin luottaa.

Furuno Ratkaisut

Navigointiratkaisut ammattiliikenteelle

Edustamillamme tuotteilla on ollut erittäin runsas käyttäjäkunta ammattiliikenteen parissa jo vuosikymmenien ajan. Furuno Electric Companyn pitkäaikainen maine laatulaitteiden valmistajana yhdistettynä kotimaamme vahvaan palveluorganisaatioon on saanut aikaan kanta-asiakaskunnan ammattikäyttäjien joukossa.

Miksi käytätte Furunon tuotteita vuodesta toiseen? 

"Meille on ensisijaisen tärkeää toimivan laitteen lisäksi tuotetuki ja huoltotoimenpiteet. Alusten vaatimukset laitteiden osalta vaihtelevat niin tiukentuvien määräysten osalta kuin työntilaajan vaatimustenkin osalta. Joskus uusi laite joudutaan integroimaan vanhan laitteen kanssa yhteen ja tässä kohtaa ammattilaisen tekemä konsultaatio ja asennustyö säästää monta vaivaa. Lisäksi hyvä varaosasaatavuus ja laitteiden korjauspalvelut ovat meille tärkeitä, sillä joskus isossa määrässä aluksia sattuu vahinkojakin. Tässä myös korostuu huoltopalvelujen valtakunnallinen saatavuus koska alukset voivat olla missäpäin maata milloinkin. Käyttäjät ovat tyytyväisiä laitteiden käytettävyyteen ja suorituskykyyn joten olemme valinneet Furuno-tuotteet aluksiimme." - Työvenesektorin edustaja