Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Työpaikat / Open positions

FURUNO on johtavia merenkulkuelektroniikan toimittajia maailmanlaajuisesti. Konsernin palveluksessa on yli 3.000 henkilöä ja toimintaa on yli 80 maassa. Furuno Finland Oy on vakavarainen, kasvuhakuinen yritys, joka toimittaa ja huoltaa navigointi- ja valvontajärjestelmiä kotimaassa ja ulkomailla. Lisäksi osa konsernin strategisesta tuotekehityksestä tehdään Suomessa. Espoon Suomenojalla sijaitsevassa toimipisteessämme meitä työskentelee yli 40 henkilöä.

* * * *

Furuno Finland Oy, a subsidiary owned by Japanese Furuno Electric Co. Ltd., is the largest marine electronics supplier and importer in Finland. Our strategic R&D unit in Espoo makes us unique in the global Furuno Group. Furuno Finland Oy has been awarded by Kauppalehti with Menestyjä (Achiever) certificate for several years.

Furuno Finland imports, supplies and provides installation and maintenance of navigation, communication and fish finding equipment as well as systems at home and abroad. Our product range includes solutions for foreign and domestic shipping companies, various authorities, shipyards and boatyards.