Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Työpaikat / Open positions

FURUNO on johtavia merenkulkuelektroniikan toimittajia maailmanlaajuisesti. Konsernin palveluksessa on 2.900 henkilöä ja toimintaa on yli 80 maassa. Osa konsernin strategisesta tuotekehityksestä tehdään Suomessa. Furuno Finland Oy on vakavarainen, kasvuhakuinen yritys ja vahvan tuotekehitysosaamisensa lisäksi toimittaa ja huoltaa navigointi- ja valvontajärjestelmiä kotimaassa ja ulkomailla.

Haemme OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA vahvistamaan n. 10 hengen ohjelmistokehitystiimiämme, joka kehittää navigointi- ja karttanäyttösovelluksia sekä valvontaratkaisuja.

Tehtävässä työskentelet yhdessä muiden ohjelmistokehittäjien ja asiantuntijoiden kanssa monipuolisten haasteiden parissa liittyen mm. karttatiedon käsittelyyn, navigointiin ja käyttöliittymiin. Osaamisprofiilistasi riippuen pääset osallistumaan ohjelmistokehityksen eri vaiheisiin vaatimusmäärittelystä ja arkkitehtuurisuunnittelusta lähtien.

Odotamme hakijoilta

  • hyvää C++-osaamista
  • hyvää Linux-tuntemusta
  • halua kehittyä ja oppia uutta
  • analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä

 Lisäksi arvostamme

  • tietoteknistä korkeakoulutusta
  • matemaattisia taitoja
  • Python, Qt

Voit olla kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa.

* * *

Haemme myös TESTIAUTOMAATIOASIANTUNTIJAA vahvistamaan n. 10 hengen ohjelmistokehitystiimiämme, joka kehittää navigointi- ja karttanäyttösovelluksia sekä valvontaratkaisuja.

Tehtävässä osallistut ohjelmistokehityshankkeisiin kehittämällä tuotteitamme ja ratkaisujamme tukevia testiautomaatiojärjestelmiä, tuottamalla niihin uusia testitapauksia ja edistämällä tuotteidemme testattavuutta ja laatua.

Sinulla on vähintään hyvät perustiedot testiautomaation menetelmistä ja mahdollisuuksista. Linux, Python ja TCP/IP ovat sinulle tuttuja. Haluat oppia uutta ja kehittää osaamistasi.
Kiinnostus merenkulkualaan on eduksi.


Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, joustavat työaikajärjestelyt, työsuhde-edut sekä mahdollisuuden osaamisen jatkuvaan kehittämiseen kansainvälisessä konsernissa.

Valituille hakijoille tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014), jonka läpäisy on edellytys työsuhteen jatkumiselle.

 Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si  sähköpostitse: timo.kostiainen a furuno.fi