Kattavaa palvelua ja osaamista

Käyttäjäkoulutus - Huoltosopimukset - Asennuspalvelut - Huoltopalvelut - Suunnittelupalvelut - Tarkastustoiminta

Kattavaa palvelua ja osaamista

Huoltopalvelut

Furuno Finland Oy:llä on oma koulutettu huolto-osasto, joka huoltaa ja asentaa aluksilla kaikkia edustamiamme tuotteita sekä järjestelmiä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Huollamme laitteita myös toimitiloissamme. Mikäli lähetät laitteen meille huollettavaksi, huolehdithan että laite on huolellisesti pakattu kuljetuksen ajaksi ja että paketin mukana on kopio Huoltolomakkeesta.

Laitathan takuuasioissa pakettiin myös kopion ostokuitista.

Voit ottaa yhteyttä huoltoon myös puhelimitse ma-pe klo 08:00-16:00. Selvitäthän ennen soittoasi laitteen valmistajan, mallin, sarjanumeron sekä mahdollisen vikakuvauksen.

Puhelin huolto: (09) 4355 6770
Sähköposti: service a furuno.fi
Varaosat: spareparts a furuno.fi

Palveluihimme kuuluu myös aluskohtaiset huoltosopimukset. Tästä palvelusta saat lisätietoa kohdassa Huoltosopimukset.

Furuno Finland Oy:lle on myönnetty McMurdo Shore Based Maintenance pätevyys:

McMurdo Shore Based Maintenance (myöhemmin SBM) antaa yrityksellemme mahdollisuuden palvella asiakkaitamme aiempaa joustavammin McMurdo-laitteiden huoltojen ja korjausten osalta. SBM-status on määritelty IMO:n (International Maritime Organization) toimesta MSC/Circ.1039 asetuksessa.

Aiemmin vialliset GMDSS-laitteet kuten EPIRB:t (aluksen hätäpoiju) ja näiden lisäksi PLB:t (henkilökohtainen hätälähetin) jouduttiin toimittamaan valmistajalle Englantiin korjattaviksi ja huollettaviksi. SBM pätevyys antaa Furuno Finland Oy:lle nyt oikeuden suorittaa nämä työt sertifioidun henkilöstönsä toimesta Espoossa jolloin toimitusajat ja rahtikustannukset ovat huomattavasti edullisempia ja joustavampia loppukäyttäjille.

Lisätietoja Shore Based Maintenance palveluista saat helpoiten ottamalla yhteyttä sähköpostitse: service a furuno.fi

 

Mastera


Hyvä Asiakkaamme,

olemme ottamassa käyttöön uutta tiketöintijärjestelmää huoltotilausten ja teknisten tukipyyntöjen käsittelyyn. Virallisen service a furuno.fi osoitteen lisäksi käytössä on ffoy.service a furuno.fi sähköpostiosoite. Varmistattehan että kyseinen osoite on teillä sallittujen listalla, niin viestimme eivät vahingossa joudu roskapostin joukkoon!

Vastatessanne uudesta järjestelmästä lähettämäämme sähköpostiin, älkää poistako tai muuttako otsikkoon lisättyä tunnistenumeroa! Sen avulla samaan ketjuun liittyvät viestit niputetaan yhteen tikettiin.

 

Dear Customer,

we are implementing a new ticketing system for service orders and technical requests. In addition to the official service a furuno.fi address,      ffoy.service a furuno.fi is in use during the deployment period. Please whitelist this email address to prevent our messages from being classified as spam!

When replying to us, please do not remove or change the case number in the email subject for efficient tracking.