Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TimeZero Navigointiohjelmistot

TimeZero -ohjelmistotuoteperhe tarjoaa jokaiselle vesillä liikkujalle skaalautuvan ohjelmistoalustan kahdella perusvaihtoehdolla: TimeZero Navigator ja TimeZero Professional.


TimeZero Navigator on ensisijaisesti vapaa-ajalle suunnattu navigointityökalu. Professional taas on ammattilaisen navigointiohjelma joka integroituu muunmuassa kalastuksessa tai valvontatyössä monikeilaluotaimella tehtävään kartoitukseen.

Navigator on oikea vaihtoehto vapaa-ajalle: se on pelkästään monipuolinen ja laadukas karttaohjelmisto plotteritoiminnoin tai kattava navigointijärjestelmä tutkalla, verkkokaikuluotaimella ja sääreititysmoduulein. Voit myös ohjata M-sarjan FLIR lämpökameraa TimeZero ohjelmiston kautta.

Ammattilaiskäyttöön tai monella ruudulla samanaikaisesti käytettäväksi ohjelmistoksi taipuu puolestaan TimeZero Professional. Professional ohjelmisto sisältää aina tutkaintegraation ja on muun muassa laajennettavissa suositulla pohjanmuodot kaikuluotaimesta tallentavalla PBG-modulilla.

TimeZero ohjelmistoilla on lähes satatuhatta käyttäjää ympäri maailmaa. Ohjelmisto on huviveneilyn lisäksi suosittu ammattikalastajien piirissä ja monet viranomaiset ovat valinneet TimeZero -ratkaisun.

Kumpaakin versiota voi muokata tarpeen mukaan hankkimalla erilaisia laajennusmoduuleja. Kartta-aineistot on valittavissa molempiin vaihtoehtoihin runsaasta valikoimasta erilaisia kartastoja kuten esim. kalastuskartat tai vuorovesialueen kartat.