Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

FE-800

FE-800 on kauppamerenkulkuun hyväksytty ruorimerkitty kaikuluotain.

Navigointikaikuluotain tarjoaa luotettavan syvyystiedon tutkalle, VDR:lle, ECDIS-laitteelle ja muille navigointilaitteille. Käyttäjä voi valita useista eri näyttötiloista itselleen sopivimman. Näyttötiloina on muun muassa NAV mode, OS Data mode, HISTORY mode, Alert Log List, Logbook,  jne.

Valittavana kaksi eri taajuusversiota, 50 kHz ja 200 kHz. Syvyys voidaan näyttää samanaikaisesti FORE ja AFT asennoissa. Furunon RD-20/50 lisänäyttöön liitettynä syvyystietoa voidaan tarkkailla etäältä. 

Huippukontrastinen 8,4" LCD näyttö. Lisävarusteena tulostintoiminto kaikukäyrän tulostamiseen. PC:hen liitettynä kaikukäyriä voi tallentaa, vertailla ja tulostaa. 

Lisäksi saatavilla tyyppihyväksyttyjä tankkivaihtoehtoja FE-800:n antureille. 

  • BAM (Bridge Alert Management) valmius
    Täyttää hälytysten ja yhteenliittämisen vaatimukset IMO MSC.302 (87) sertifikaatilla (implementoidaan ohjelmistopäivityksessä alkuvuodesta 2015)

  • Syvyystiedot viimeisimmän 24 tunnin ajalta voidaan tallentaa sisäiseen muistiin (History-toiminto). PC ohjelmalla (lisävaruste) voidaan tallentaa ja toistaa kaikuinformaatiota viimeiseltä 24 tunnilta, kun tallennusintervalli on 5 sek. 

  • Visuaalisia ja auditiivisia hälytyksiä
    FE-800 luo hälytyksiä, kun veden syvyys anturin alla on matalampi kuin esiasetettu syvyys. Kun merenpohjaa ei havaita huonontuneen virransyötön takia tai se on etäisyysasteikon ulkopuolella, hälytys muodostuu. 


Lue lisää:

Fe 800 navigointikaikuluotain
1.4MB, päivitetty 14.8.2014

Fe 800 Left Alertlog Amber History Dualfreq Amber History Dualfreq Blue Logbook Amber Line Nav Dualfreq Amber Osdata Duqlfreq Black