Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Karttalaite

FFCS-300 on yksinkertaistettu navigointilaite, josta on karsittu kaikki navigoinnin kannalta ylimääräinen.

FFCS-300 kytketään aluksen navigaattoriin ja kompassiin, jonka jälkeen se näyttää aluksen paikan ja kulun hyväksytyllä S-57 erikoiskartalla. Karttalaite on kehitetty yhteistyössä viranomais- ja kotimaanliikenteen asiakkaiden kanssa. Ammattimerenkulun asiakkaat tarvitsevat yksinkertaistetun navigointilaitteen, josta on karsittu pois kaikki navigoinnin kannalta epäolennainen. Laitteen tulee soveltua käytettäväksi kovassakin kelissä myös pienemmissä aluksissa, jolloin tarvitaan varmatoimista ja luotettavaa navigoinnin apuvälinettä.

Furuno Finlandin tuotekehitysosasto on kehittänyt laitteen ohjelmiston. Ohjelmistokehityksessä saimme apua asiakkailtamme, joiden antamaa palautetta on hyödynnetty siihen, millainen ohjelmiston tulisi olla. Tämän lopputuloksena syntyi FFCS-300 karttalaite, joka soveltuu kaikenkokoisiin viranomais- sekä kotimaan ammattiliikenteen aluksiin.

FFCS-300 ohjelmistoa voidaan käyttää aluskäyttöön sopivassa tietokoneessa, tai tarvittaessa olemassa olevassa tietokoneessa. Ohjelmisto toimii Linux-käyttöjärjestelmässä, joten se on täysin virusvapaa toiminnaltaan, joka tuo lisää luotettavuutta. Käyttölaitteena voidaan käyttää aluskäyttöön soveltuvaa erikois- Trackball-ohjainyksikköä, tai tavallista hiirtä/ohjainyksikköä. 

Lisätietoja saat ottamalla suoraan yhteyttä myyntiimme

Lue lisää:

Karttalaite Esite 1 0
440KB, päivitetty 22.8.2014