Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

NavNet TZtouch - täydellinen hallinta sormenpäissäsi!

NavNet TZtouch näytöt - tyylikästä tehokkuutta

Nntz Image Gc


Koske... ja mene! Modernit TZTouch-tuoteperheiden monikosketusnäytöt yhdistyneenä tehokkaisiin prosessoreihin luovat helpon ja selkeän graafisen käyttöliittymän kautta sinulle ainutlaatuisen navigointikokemuksen helppoudellaan. Käytät laitetta sitten vain karttaplotterina tai integroit siitä laajan kokonaisuuden useine käyttöpaikkoineen runsailla erilaisilla sensoreilla kuten esim. vallankumouksellisella DRS4D-NXT doppler-tutkalla, sääfaxilla, Timezero PC-ohjelmistolla tai FLIR-lämpökameralla, on sen käyttö intuitiivistä ja helppoa.

TZtouch kokemus alkaa jo laadukkaasta LED-näytöstä, kaikissa valaistusolosuhteissa. Uusin NavNet on kehittynyt valtavasti ensimmäisistä monitoiminäytöistä. Kehityksen huomaat jo ensimmäisellä vilkaisulla. Reilun kokoinen näyttö reunoille ulottuvalla lasilla antaa siistin ja tyylikkään vaikutelman. Led-taustavalo valaisee jokaisen pikselin näytöllä erittäin kirkkaasti. Heijastamaton lasipinnoite toimii kaikissa valo-olosuhteissa. Voit määritellä näyttönäkymääsi erilaiset haluamasi laitetiedot saadaksesi omia tarpeitasi vastaavan navigaatiotilan.

Tiivis LCD-näyttö, erinomainen luettavuus! Tiivis LCD-näyttö tarjoaa huippuunsa jalostetun huurtumattoman rakenteen kaikissa TZtouch malleissa, oli kyseessä sitten TZT sarjan 9/14/BB-mallit tai TZT2 tuoteperheen edulliset TZTL12F tai TZTL15F mallit. Ilmarako LCD-näyttöelementin ja lasin välissä varmistaa sen, että näyttöön ei vaikuta veden kondensoituminen. NavNet TZtouch:in LCD näyttö ei pimene polarisoituja aurinkolaseja käytettäessä, vaan näyttö on kirkas joka suunnasta katsottaessa.

Ei enää karttakorttisulkeisia. TZtouch-tuoteperheet perustuvat MaxSean kehittämään TimeZero-teknologiaan. Tämän ansioista muistikortti laitteen sisässä on vain pelkkä fyysinen varastopaikka kartalle ja tilataksesi uusia karttoja laitteeseesi tarvitset vain toimivan sähköpostiyhteyden jotta voit vastaanottaa hankkimasi avaustiedostot. Mikäli purjehdit sähköpostiyhteyden ulottumattomissa, voit avata ennalta reissuun mukaan lataamasi kartat myös manuaalisesti sillä avauskoodit on mahdollista toimittaa vaikka satelliittipuhelimitse.

Ei pelkästään kosketusnäyttö. Joskus kovassa merenkäynnissä tai oikein nopeassa veneessä kosketusnäytön käyttäjä voi kaivata ihan kongreettisia painikkeita jotta voit zoomata näkymää tai muuten operoida laitetta kun mennään eikä meinata. Tätä varten TZtouch-sarjaan on saatavana erilaisia lisäkäyttöpaikkoja. MCU-002 on ensisijaisesti TZT-sarjalle suunniteltu ja MCU-004 tarjoaa TZT2:n käyttöjärjestelmässä hyödyllisen slide-toiminnon joka mahdollistaa täydet toiminnot lisäkäyttöpaikkaa käyttäen. Tarvittaessa voit jopa ohjelmistollisesti kytkeä kosketustoiminnon päältä pois mikäli veneen röykytys saa aikaan virhekosketuksia käyttäjän toimesta. Nämä käyttöpaikat kytkeytyvät USB:n avulla ja ovat upotettavissa esim. käsinojiin tai vaikka leveään purjeveneen pinnaan.

Lisää TZtouchin omalla nettisivulla

Avainominaisuudet TZT/TZT2 sarjat:

 • Yhteensopiva uuden erittäin suorituskykyisen
  DRS4D-NXT kupuantennisen pulssikompressiotutkan kanssa
 • Yhteensopiva uuden erittäin suorituskykyisen
  DRS6A X-Class avoantennin kanssa
 • Autopilotin ohjaus kun Navpilot 711C liitettynä
  näyttöön
 • Sisääntulot kameroille, TZT9/14 ja TZTBB kykenee
  myös ohjaamaan FLIR M-sarjan kameroita
 • Miellyttävä graafinen monikosketuskäyttöliittymä
 • Päivitettävissä Wifi-yhteydellä
 • Ajantasaiset säätiedot aina verkosta (vaatii
  wifiyhteyden)
 • Säätietojen jakaminen näyttöjen välillä
  Ethernetillä
 • Sisäänrakennettu RezBoost-huippuluotain TZT2
  sarjan näytöissä

Tzt14 Homekey