FLIR Lämpökamerat: meri komennossasi myös pimeällä

Yöaika turvallisemmaksi vesillä

FLIR Merilämpökamerat auttavat näkemään selkeästi täydellisessä pimeydessä, aurinkoheijastuksessa sekä kevyen sumun ja savun aikana. Tuhannet viranomaiset, ensihoitajat ja merenkulun ammattilaiset käyttävät joka päivä FLIR:n lämpökamerateknologiaa navigointiin, törmäysten välttämiseen, uhkien havaitsemiseen, seurantaan sekä etsintä- ja pelastustehtäviin.

Zodiac In Darkness

Silmä luottaa valon ja värin kontrastiin nähdäkseen ja tunnistaakseen esineitä. Muut alukset ja esteet on vaikea nähdä pimeässä.

Zodiac Thermal

Alukset, ihmiset ja paikallaan olevat esineet tulevat selvästi näkyviin lämpökameralla pimeässä, aurinkoheijastuksessa ja savun ja kevyen sumun läpi. 

Purjehdi kuin pro tehokkaalla hämäränäöllä 

Recreational Marine Group
Tarkka, helppo käyttää ja luotettava, FLIR lämpökamerat ovat tehokas apu kalastukseen, veneilyyn, purjehdukseen tai vain meren tutkimiseen. Lämpökamerat antaa vapautta toimia mihin vuorokaudenaikaan tahansa, yhtä tehokkaalla teknologialla jota käyttävät ammattimerenkulkijat ja viranomaiset ympäri mailman. 


Turvallisuutta ja tarkkuutta täsmällisille toimituksille 

Constrain 1130x0 1698602302

FLIR lämpökameroiden avulla ohitetaan nopeasti muu meriliikenne, ankkurissa olevat alukset, pienet veneet ja kelluvat esineet ja roskat. Näkyvän lämpöenergian näyttäminen lukemattomasta määrästä mahdollisia vaaroja - jopa huonossa näkyvyydessä ja turbulensseissa olosuhteissa - auttaa sinua välttämään vaaroja ja aikataulut pysyvät hallinnassasi. 

Lue lisää

Vastaa hätäkutsuun täydellä kaasulla FLIR-lämpökameroiden avustukselle 

Constrain 1130x0 342221118 Navigoi nopeasti ja turvallisesti täydessä pimeydessä ja arvaamattomassa vesistössä, kun on hengistä kyse.  Hanki selkeä taktinen näkyvyys tarkkailemalla mahdollisia vaaroja ja vältä odottamattomat törmäykset ja esteet kun lähdet hälytysajoon. 


Ota yhteyttä myyntiimme: sales a furuno.fi 

Lue lisää FLIR tuotteista: www.flir.com.


Tutustu miten FLIR lämpökameraa hyödynnetään islantilaisella kalastusaluksella: