Furuno Ratkaisut

Furunon tuotteilla on pitkä ja vankka historia, sekä laadukkaan ja luotettavan tuotteen maine merenkulkijoiden parissa. Hankkiessasi Furuno-tuotteen tiedät saaneesi jotain mihin luottaa.

Furuno Ratkaisut

Komentosiltaprojekti: Wallenius Marine HERO NB005-1 / 2 / 3 / 4

Wallenius Marinen HERO-projekti on laaja ja se sitoo Suomen toiminnoistamme useiden henkilöiden työpanosta: myyntiä, projektijohtoa, sähkösuunnittelua ja asennusta. Komentosiltojen suunnittelu ja toteutus on ydinosaamistamme, ja nämä Walleniuksen kanssa tehdyt projektit todella mielenkiintoisia. Alla tietoja projektista, lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä!

Projekti kattaa 4kpl Wallenius Marine AB HERO PCTC 8000 CEU autonkuljetus aluksia (High Efficiency RoRo (HERO) Pure Car and Truck Carriers (PCTC) 8000 car equivalent units (CEU)), jotka valmistetaan Kiinan Tianjin Xingang telakalla. Jokaiseen alukseen tulee 14 kantta, joista autokansia on 13 ja tilaa niissä on 8000 autolle.

Furuno Finlandin järjestelmätoimitukseen sisältyy navigointi-, ohjaus- ja CCTV -järjestelmät, komentosillan konsolit sekä järjestelmien luokittaminen Lloyd’s Register NAV1 IBS luokkaan sekä käyttöönotto hyväksyntätesteineen.

Asiakkaalle on toimitettu neljä kappaletta NB005-1/2/3/4 komentosiltakokonaisuuksia telakalle Kiinaan. Järjestelmille tehtiin Factory Acceptance Test  (FAT) Puolassa asiakkaan ja luokituslaitoksen edustajien kanssa. NB005-1 ja NB005-2 alukset on luovutettu asiakkaalle.

Yhden aluksen toimitussisältö:

  • Weather FAX
  • Weather Station: Wind
    speed/direction, temperature, humidity, air pressure


 Yhteystiedot: sales a furuno.fi