Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Helppoa ja turvallista navigointia: FURUNO 1st WATCH wifitutka + TZ iBoat TIMEZERO iPad App

Navigointiteknologian ykköset ovat nyt yhtäaikaa iPadissasi - navigoi turvallisesti karttasovelluksella ja tutkasovelluksella.


Näppärät yhdessä: iPadiin karttasovellus ja wifi-tutka

TZ iBoat karttasovellus on toimiva navigointiohjelmisto, johon voit liittää myös tutka-antennin ilman tutkan omaa näyttölaitetta. FURUNOn wifi-tutka Furuno DRS4W toimii sovelluksen kanssa saumattomasti yhteen. Lisäksi voit liittää karttasovellukseen AIS-vastaanottimen. Tutka- ja AIS-toiminnot vaativat sovelluksessa toimiakseen erikseen hankittavat omat moduulinsa. TZ iBOat on hankittavissa App Storessa.

 

FURUNO 1st WATCH wifi-tutkamoduuli iBoat sovelluksessa

Tämä moduuli mahdollistaa DRS4W Furuno tutkan kytkemisen TIMEZERO-sovellukseen, jotta tutkakuva saadaan reaaliaikaisesti suoraan merikartan päälle. Ohjelmisto tekee päällekkäiskuvan hyödyntäen iPadin sensoritietoja ja toimii aluksen ollessa liikkeessä myös hiljaisessa nopeudessa. Ainoa tarvittava kytkentä on sähkönsyöttö DRS4W tutka-antennille.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

Uusinta teknologiaa kädessäsi! Koe tabletillasi navigointiohjelma, joka käyttää samaa TIMEZERO teknologiaa kuin merenkulun ammattilaisetkin TIMEZERO-järjestelmissään.

Aivan kuten PC:n merenkulun navigointiohjelmisto tai Navnet-monitoiminäytötkin, sovellus on kehitetty TIMEZERO-tekniikasta. Tämän tekniikan ansiosta zoomaus ja erilaisissa näyttötiloissa toimiminen on saumatonta.

Käyttöliittymän avulla voit navigoida helposti yhdestä reittipisteestä toiseen (Go to toiminto), valita näyttösuunnan (Course up tai North up), palata aluksellesi (Center On Vessel) ja siirtyä 2D-kuvasta 3D-näkymään yhdellä klikkauksella.

TZ iBoat on reaaliaikainen merikarttaohjelma. Siinä on helppokäyttöiset toiminnot, nopein ja sujuvin karttanäyttö, sekä 3D-data- ja säätiedot. 


IPadin, TZ iBoatin ja 1st WATCHin sujuva ja helppo käyttäminen antaa sinulle liikkumatilaa veneessäsi

Navigointi 2D- tai 3D-näkymässä: vallankumouksellinen TIMEZERO-karttamoottori mahdollistaa vierittämisen, zoomaamisen ja pyörittämisen kartoilla samanaikaisesti sekä saumattoman siirtymisen 2D:stä 3D-tilaan.

 

Kartta-alueet

Maailmanlaajuinen vektorikartta-aineisto! TZ iBoatilla pääset käsiksi karttaluetteloon, joka kattaa navigointialueet maailmanlaajuisesti. Kun olet ladannut sovelluksen, valitse yksi tai useampi navigointialue. Voit yhdistää eri karttamateriaaleja tarpeidesi mukaan.

 

Lataa TZ iBoat App Storesta!