Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Jäätutka FICE-100

Talviset olosuhteet ovat hankalia ja ne nostavat merenkulun kustannuksia. Ympäristötietoisuus on kasvanut, ja riskien välttäminen ja minimointi on entistä tärkeämpää. Kaikki nämä asiat ovat johtaneet tarpeeseen navigoida turvallisemmin jäissä ajettaessa, pienentämään polttoaineen kulutusta ja etsimään helpommin läpikuljettavia paikkoja jäissä jo pelkästään ajansäästönkin kannalta.


Dsc00301 Small


FICE-100 jäätutka sopii kaikenkokoisiin jäissä kulkeviin aluksiin. Jäätutkan ohjelmisto on kehitetty Furuno Finlandin omalla tuotekehitysosastolla asiakkaidemme kanssa yhteistyössä. 

FICE-100 jäätutka on hybridijäätutka, joka kytketään Furuno FAR-2xx7 tai FAR-2xx8 ARPA-navigointitutkaan vaikuttamatta lainkaan sen ominaisuuksiin tai suorituskykyyn. Jäätutkan toimintaperiaate on päinvastainen kuin navigointitutkalla, joten se ei sovellu varsinaiseen navigointiin ja se vaatii oman prosessorin ja käyttölaitteen ollakseen suorituskykyinen erilaisen laskenta-algoritminsa vuoksi.

Ohjelmisto toimii Linux-käyttöjärjestelmässä, ja sen toiminta on luotettavaa. Käyttölaitteena voidaan käyttää aluskäyttöön soveltuvaa erityistä Trackball-ohjainyksikköä. 

Lisää esitteessä:Avainsanat ice radar, Jäätutka

FICE-100 White Paper avaa jäätutkan toimintapeiaatetta tarkemmin: 

Whitepaper Iceradar
3MB, päivitetty 8.11.2016


Jäätutka FICE-100 3D efekti

Fire 3d


Jäätutka FICE-100 Edge efekti

Fire Edge


Jäätutka FICE-100 Equalization efekti

Equalize 60


Jäätutka FICE-100 väripaletteja

Color Palette 2 Small