Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

PC Tutka

PC Tutka on tietokonepohjainen navigointijärjestelmä. Siihen tarvitaan TimeZero PC ohjelmisto, PC, DRS-sarjan tutka-antenni ja GPS-sijaintitieto järjestelmälle.

Lisävarusteena löytyy järjestelmälle suunniteltu oma käyttönäppäimistö, pintaan upotettava rullapallo tai erilaisia kaikuluotain vaihtoehtoja pelkästä numeerisesta tiedosta aina multibeam-luotaimiin (WASSP tai DFF-3D).

TimeZero ja Furuno luovat nyt yhdessä ainutlaatuisen konseptin jossa IT ja kehittynyt tutkatekniikka yhdistävät modernin navigointijärjestelmän: FURUNO PC TUTKA on täällä!


  • Ultranopea päivittyminen TimeZero tekniikalla

  • Saumaton zoomaus / panorointi

  • Superjoustava

  • Joustava laitteistokokoonpano

  • 2 erilaista ohjelmistoversiota (Navigator
    tai Professional)

  • TimeZero tutkatoiminto

  • Edullinen järjestelmä


Täysin ainutlaatuinen innovaatio!

Furuno PC Tutka koostuu täydellisestä verkko-tutkien valikoimasta. Furunon erinomaista tutkaosaamista joko kehittyneellä digitaalisella signaalinprosessoinnilla varustetulla pulssitekniikalla tai doppler pulssikompressio tekniikalla. Valinnan varaa löytyy kaikkiin veneilyn tarpeisiin.

Furuno PC Tutka rakentuu Ethernetillä verkoksi johon tutka, kaikuluotain, AIS, säävastaanotin ja FLIR voidaan sisällyttää komponentteina.

Järjestelmään voidaan asentaa yksi tai kaksi DRS tutka-antennia. GPS, kompassi, autopilotti, mittaristot ja muut liitetään järjestelmään NMEA-0183/-2000 kaapelilla.

PC järjestelmän vahvuuksia on elinkaaren aikana muokattavuus koska voit helposti jälkikäteen päivittää ohjelmistoa, lisätä komponentteja tai vaihtaa vaikkapa fyysistä tietokonetta veneen vanhetessa.Lue lisää allaolevasta suomenkielisestä pdf-esitteestä:

PC Tutka
4.1MB, päivitetty 23.1.2014

Pc Tutka 1


Kuva2 Kuva3 Mtc