Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

Furunon kalanetsintälaitteilla on pitkät perinteet. Furunon tarina on alkanut ensimmäisen kaikuluotaimen kehittämisellä.

Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

Monikeilajärjestelmäluotain DFF-3D

Vallankumouksellinen 3D monikeilaluotain antaa tarkan reaaliaikaisen kuvan syvältä ja leveästi uskomattoman yksityiskohtaisesti.


Monikeilaluotain on kaikuluotain joka perustuu usean samanaikaisesti eri alueille suunnatun luotauskeilan tiedoista muodostettuun kuvaan. Toisin kuin viistokaikuluotaimet, monikeilaluotain toimii samoilla taajuusalueilla kuin normaalit alaspäin näyttävät kaikuluotaimet jonka ansiosta niiden luotausetäisyydet ovat aivan toisen mittaisia kuin korkeampaa taajuutta käyttävissä laitteissa. Tämä yhdistettynä Furunon erinomaiseen tietotaitoon signaalinprosessoinnin alalla muodostaa työkalun jolla näet syvemmälle, laajemmin ja tarkemmin kuin ennen


Dff 3d4


Näet pohjanmuodot ja kalaparvet suuristakin syvyyksistä 

NavNet Tztouch tai TZTouch2 muuttuu monitoiminäytöstä monikeilasonariksi, joka näkee syvemmälle ja tarkemmin kuin koskaan ennen! Luotain näkee 120-astetta styyrpuurin ja paarpuurin välillä jopa 200m etäisyydellä veneen sivuilta ja suoraan veneen alla jopa 300m syvyyksiin. Näyttönäkymää voi tietenkin muokata ja anturi on melko kompakti mitoiltaan, ottaen huomioon, että se sisältää liikkeentunnistimen kuvan vakautukseen. Kuvan vakautus mahdollistaa sen, että kuvasta poistuu keinuminen, jolloin kuva on luettavissa myös kovemmassa merenkäynnissä. Pohjan läpi asennettava pronssianturi on asennuskauluksensa kanssa 35,4cm pitkä ja kaulus tulee vakiotoimituksen mukana, joten se on kätevästi sovitettavissa erilaisiin pohjiin.

 • Sivukeilan piirtokyky jopa 200m 120 asteen
  kulmassa styyrpuuriin ja paarpuuriin.
 • Alaspäin pääkeilan piirtokyky jopa 300m aluksen
  alle.
 • Räätälöitävät näyttötilat erilaisiin
  käyttöhetkiin. Voit valita usemman
  erilaisen näyttötilan luotaimen kuvasta.
 • Kompakti anturi helppoon asennukseen
 • Sisäänrakennettu liikesensori kaikuanturissa

 

Erilaiset näyttötilat DFF-3D:ssä

Cross Section (sivuleikkaus)

Sivuleikkausnäkymä näyttää reaaliaikaisen kuvan aluksen alta 120 asteen kulmassa. Tämä näkymä auttaa näkemään pohjan kovuuden, sekä kalojen ja pyydysten sijainnin suhteessa veneeseen.

Modes1 Ph1


3D luotaushistoria

3D luotaushistoria tarjoaa intuitiivisen ja ymmärrettävän kuvan merenpohjasta piirtäen siihen myös kalaparvet kuvakkeena. Tämä näyttötila on hyödyllinen useissa eri tilanteissa kuten kalapaikan valinnassa ja merenpohjan tulkinnassa.

Modes1 Ph2


Tripla/Single  (kolmois/yksittäis-keilaluotain)

Yksittäiskuvassa (suoraan aluksen alta) tai triplasuuntakuvassa (keskikohta, vasen ja oikea) luotainkuvat esitetään samanaikaisena. Triplakeilakuva auttaa ymmärtämään kalojen sijainnin syvyyden sekä pohjan muodot kuten myös kalojen kulkusuunnan. Jokaisen keilan kulma ja keilan leveys on valittavissa.

Modes1 Ph3


Side Scan (Viistoluotaus)

Viistoluotaus kertoo kohteen muodon styyrpuurin ja paarpuurin suunnista runsaasti yksityiskohtia sisältävässä kuvassa. Se sopii hyvin merenpohjan tutkimiseen ja merenpohjan rakenteiden ymmärtämiseen.

Modes1 Ph4

Esittely


Järjestelmän asennus 


3D Mode 


Toiminta syvässä vedessä 


Toiminta matalassa vedessä 


Muita ominaisuuksia 


Dff 3d


Dff 3d2DFF-3D tekniset tiedot

Lähetystaajuus: 165kHz

Lähetysteho: 800W

Minimimittaetäisyys: 3m

Yleinen mittausalue: 5-1200m

Havaintoetäisyydet: 200m sivulla, 300m alta (riippuu pohjan, veden sekä asennuksen laadusta)

Keilan leveys triplakuvalle: 20-50astetta alta

Näyttötilat: Tripla/Single, Side Scan, Cross Section, 3D historia


Interconnection Ph1


Lue lisää: 

Dff 3d
993KB, päivitetty 5.7.2017