Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

Furunon kalanetsintälaitteilla on pitkät perinteet. Furunon tarina on alkanut ensimmäisen kaikuluotaimen kehittämisellä.

Tehokasta kalanetsintää - Furunon avulla

DFF1-UHD laajakaista kaikuluotain

Kirkas kuva TrueEcho CHIRP™ teknologialla.
Signaalin kirkkaus ja kohteen erottelu ovat merkittävästi parempia DFF1-UHD –kaikuluotaimella.

Tavallisilla kaikuluotaimilla syvyysresoluutio on matalalla parempi kuin syvemmällä. DFF1-UHD:n syvyysresoluutio on vakaa kaikilla syvyyksillä ja resoluution suorituskyky on vastaava kuin viidessä metrissä tavallisilla kaikuluotaimilla. TrueEcho CHIRP™ teknologialla saadaan kirkas kuva vähentämällä häiriötä, jolloin pienten maalien näkyminen paranee. 

Edistynyt havaitsemiskyky! 

DFF1-UHD erottaa yksittäiset kalat helposti tiheästä kalaparvesta. Huom! Kalakaiut näkyvät erilailla matalalla ja korkealla taajuudella. Tämä johtuu siitä, että keilan leveys on korkealla taajuudella kapeampi kuin matalalla taajuudella.

Parempi ACCU-FISH™!

1)  Vakaa syvyysresoluutio -> parempi ACCU-FISH™: yksittäiset kalat erottuvat kaikilla syvyyksillä.
2)  ACCU-FISH™ mittausalue on nykyään 200 metriä, kaksi kertaa enemmän kuin tavallisilla malleilla. Tämä helpottaa lähellä merenpohjaa uivien kalojen analysointia. 

Parempi pohjan erottelu toiminto! 

Pohjan erottelun mittausalue on pidennetty 200 metriin, tuplasti pidemmälle kuin aiemmin. Yhdessä ACCU-FISH™:n kanssa löydät helpommin parhaat kalapaikat, tunnistat kalalajin paremmin ja pudotat ankkurin sopivaan paikkaan.

Sales Bulletin Dff1 Uhd
1.6MB, päivitetty 21.1.2014
Dff1uhdscreenshot


Truechochirp Color 100x100


Rajoitukset toiminta / asennus / suoritus

  • Yhdistettävät laajakaista-anturit ovat B265LH (1kW, prossinen pohjanläpi) tai CM265LH (1kW, muovinen, tankkiasennus) ja Airmarin toimittamia.

  • Anturi on asennettava pohjan läpi ja siten, että anturi on kosketuksissa veteen. 

Lue lisää suomenkielisestä esitteestä:

DFF1-UHD Kaikuluotain
1.9MB, päivitetty 21.1.2014