Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TZ Professional

TIMEZERO Professional v4

TZ Professional v4 mukautuu kaikkien työveneiden tarpeisiin lisämoduulien avulla. Tämä uusin versio tarjoaa uskomattoman määrän uusia ominaisuuksia, jotka on suunnattu erityisesti ammattikalastuksen ja työveneiden tarpeisiin. Versiosta 4.1 eteenpäin tarjolla on myös kotimaiselle käyttäjälle valittavissa suomen kieli ohjelmistoon. Suomen kielen mahdollistava päivitys on jo testausvaiheessa ja odotettavissa julki vuoden 2020 aikana.

 

Augmented Reality, eli lisätty todellisuus

Lisätyn todellisuuden huipputeknologian ansiosta
TZ Professionalin avulla voit näyttää aktiivisen reitin ja merkin etäisyyden suoraan kameran videosyötteestä. Tunnistat kaikki ympäröivät veneet, joissa on AIS-järjestelmä, ja estät törmäysriskin. TZ Professional visualisoi heti reittipisteet ja poijut HD-videossa myös sumuisella säällä.

 

TZ iLog

TZ Professional V4 esittelee uuden tavan toistaa matkasi.
Kaikki matkasi tallennetaan automaattisesti heti, kun TimeZero saa kelvollisen GPS-sijainnin uuden lokikirjatietokannan sisällä. Matkat voidaan toistaa "Planning" -työtilasta valitsemalla sopiva päivämäärä / kellonaika aikapalkissa.


High Resolution Oceanic -ennusteet
 
TZ Professionalin Premium Oceano -palvelu on tarkoitettu avomeren kalastukseen. Tämän uuden option tarkoituksena on määritellä parhaat kalastusalueet. Avomeren kalalajit liikkuvat eri parametrien, kuten korkeusmittarin, lämpötilan tai virtausten mukaan.
TZ Professional on ainoa järjestelmä, joka tarjoaa monipäiväistä merenkulun ennustepalvelua, jonka avulla voit mennä suoraan alueelle, jolla on paras kalastusmahdollisuus!High Resolution sääennusteet
 
Monille merenkulkijoille ja kalastajille tarkka sääennuste on tärkein.
TZ Professional v4 tarjoaa nyt korkean resoluution sääennusteet eurooppalaisille rannikoille.


Troolin paikannusmoduuli
 
TZ Professional on nyt yhteensopiva MARPORT-troolien paikannusantureiden kanssa, jotka ovat yksi maailman johtavista kalastusverkkojen paikannusantureista.
Tämä moduuli mahdollistaa tarkat tiedot siitä, missä troolin suuaukko on. Voit ohjata veneesi turvallisemmin ahtaaseen paikkaan ja pitää troolin suuaukon turvallisella etäisyydellä esteistä, kun ajetaan vaikeassa maastossa.


Monikeilaluotain integraatio WASSP
 
Jopa 500 000 kalamaalia voidaan tallentaa automaattisesti tietokantaan. Tämän tietokannan ansiosta kalamaalit voidaan nyt näyttää graafisesti ja 3D-kuutiossa.
Uudet Bottom Lock & Bottom Zoom kaiut ovat myös käytettävissä. Tämä toiminto auttaa erottamaan merenpohjaa lähellä olevat kalat. Lisäksi pohjan laajeneva näyttö ja pohjan lähellä olevat kalat ovat erittäin hyödyllisiä pohjan tiheyden määrittämisessä.


Profiili-ikkuna, tehokas työkalu!
Voit määrittää kahden pisteen välisen syvyysprofiilin profiili-ikkunassa. Tämä 2D-näkymä mahdollistaa syvyysvaihteluiden tunnistamisen vailla vertaa olevalla tarkkuudella (kivet, hylyt yms). 

Kalastus työtila
Työtila joka on omistettu ainoastaan ammattikalastajille. Se mahdollistaa yksilöinnin 2D/3D näkymien ja tietojen suhteen siten että voit muokata juuri sinulle tärkeimmät tiedot saataville.

Yhteensopiva S57/S63 kartoille
Karttojen ajantasaisuus varmistaa turvallisuuden merellä. TZ Professional on yhteensopiva virallisten S57/63 karttaformaattien kanssa. S57/63 kartat päivitetään viikottain ja esitystapana niissä on IMO:n (International Maritime Organization) kehittämä standardi S52. Sen merkistö tarjoaa yksinkertaistetun näkymän parantamaan merikartan luettavuutta näytöiltä.

Kehittynyt reitinhallinta
TZ Professionalin uusi teknologia vahtii reitin turvallisuutta jo sen luomisen aikana: Värikoodein (vihreä/punainen) saat välittömästi tiedon onko kartalle merkitty vedensyvyys sopiva aluksesi turvalliseen kulkuun. Automaattinen Route Wizard-toiminto tarjoaa sinulle tietoa parhaasta lähtö- ja saapumisajasta ottaen huomioon vuorovedet ja virtaukset.

AIS ominaisuudet
AIS moduuli mahdollistaa asetusten teon Furuno AIS:iin suoraan TZ Professionalin kautta (tila, määränpää yms). Voit vastaanottaa sekä lähettää AIS tekstiviestejä TZ Professionalin kautta. Tämä järjestelmä mahdollistaa yksinkertaisen yhteydenpidon vapaasti ja yksilöitynä AIS-lähetin/-vastaanottimilla varustettujen alusten kanssa.

Turvakartio
Uusittu turvakartio on toiminto joka on IMO:n (International Maritime Organization) virallisten sääntöjen mukainen. Se ottaa huomioon vektorikartan tiedot havaitakseen erilliset vaarat ja matalikot. Jos este on havaittu turvakartion alueella aluksen kulkusuunnassa, käynnistyy karilleajohälytys automaattisesti.


Saat oman TZ ohjelmistosi päivitettyä kirjautumalla maxsea.com/my_maxsea -palveluun.

Lue lisää: mytimezero.com/tz-professional

Moduulit

PBG moduulin avulla voit luoda karttoja merenpohjasta selkeästi ja realistisesti. 2D ja 3D kuvakulmilla on räätälöitävät mittakaavavärit, jolloin näet tarkasti väritettynä halutun alueen. 3D näkymä tekee tietokannan visualisoinnista yksinkertaista ja intuitiivista.

Tämä moduuli on valinnainen lisämoduuli, joka tarjoaa mahdollisuuden tallentaa kaiken vastaanotetun informaation TZ Professionaliin kytketyistä sensoreista (GPS, tutka, AIS yms). Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen onnettomuuden sattuessa, jonka jälkeen voit palata saatavilla olleeseen tietoon annetulla päiväyksellä ja kellonajalla.3dcube Trawl Posisioning Bis 1280x800 Screens


3dcube Trawl Posisionning 1280x800 Screenshot


Ais Radar Overlaying 1280x800 Screenshots


Ais Radar Targets 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Ais Target Alarm Cpa Tcpa 1280x800 Screenshot


Ais Targets Route 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Colored Bottom Dff3d 4views 1280x800 Screensh


Depth Shadingdff3d 4views 1280x800 Screenshot


Dff3d 4views 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Dff3d 4views Bis 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Dff3d Multi Sounder 1280x800 Screenshots Hrcm


Dff3d Section 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Dff3d Water Column 1280x800 Screenshots Hrcmj


Dff3d Water Column Bis 1280x800 Screenshots H


Fishing Targets Dff3d 4views 1280x800 Screens


Hrcmjn Pro V4 Backscatter Color Fishing Works


Meteogram 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Oceano Fishing Preset 1280x800 Screenshots Hr