Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TZ Professional

TIMEZERO Professional v5

TZ Professional v5 mukautuu kaikkien työveneiden tarpeisiin lisämoduulien avulla. Tämä uusin versio tarjoaa uskomattoman määrän uusia ominaisuuksia, jotka on suunnattu erityisesti ammattikalastuksen ja työveneiden tarpeisiin. Versiosta 4.1 eteenpäin tarjolla on ollut myös kotimaiselle käyttäjälle valittavissa suomen kieli ohjelmistoon.

TZMAPS

Timezero Professional Versio 5 on ensimmäinen tuote joka tarjoaa tuen myös ennennäkemättömälle uudelle karttaformaatille TZ MAPS. Uudessa karttaformaatissa on monia ennennäkemättömiä mahdollisuuksia verrattuna vanhempaan teknologiaan alkaen älykkäistä ankkuripaikoista dynaamisiin valomerkkeihin ja älykkääseen paikanhakuun.

Augmented Reality, eli lisätty todellisuus

Lisätyn todellisuuden huipputeknologian ansiosta TZ Professionalin avulla voit näyttää aktiivisen reitin ja merkin etäisyyden suoraan kameran videosyötteestä. Tunnistat kaikki ympäröivät veneet, joissa on AIS-järjestelmä ja estät törmäysriskin. TZ Professional visualisoi heti reittipisteet ja poijut HD-videossa myös sumuisella säällä. Edellyttää AR lisämodulin hankintaa.

Smart Radar

Versio 5:n myötä TZ Professionalin tutkamoduli mahdollistaa myös smart radar toiminnon jossa tutkakuvasta esitetään maa-alueiden alla jolloin näet enemmän karttamerkintöjä maa-alueilta mutta kaikki tärkeät maalitiedot vesialueelta.

TZ iLog

TZ Professional V5 esittelee uuden tavan toistaa matkasi.
Kaikki matkasi tallennetaan automaattisesti heti kun TimeZero saa kelvollisen GPS-sijainnin uuden lokikirjatietokannan sisällä. Matkat voidaan toistaa "Planning" -työtilasta valitsemalla sopiva päivämäärä / kellonaika aikapalkissa.

High Resolution Oceanic -ennusteet

TZ Professionalin Premium Oceano -palvelu on tarkoitettu avomeren kalastukseen. Tämän uuden option tarkoituksena on määritellä parhaat kalastusalueet. Avomeren kalalajit liikkuvat eri parametrien, kuten korkeusmittarin, lämpötilan tai virtausten mukaan.
TZ Professional on ainoa järjestelmä, joka tarjoaa monipäiväistä merenkulun ennustepalvelua, jonka avulla voit mennä suoraan alueelle, jolla on paras kalastusmahdollisuus!

High Resolution sääennusteet

Monille merenkulkijoille ja kalastajille tarkka sääennuste on tärkein.
TZ Professional v5 tarjoaa nyt korkean resoluution sääennusteet eurooppalaisille rannikoille.

Monikeilaluotain integraatio WASSP

Jopa 500 000 kalamaalia voidaan tallentaa automaattisesti tietokantaan. Tämän tietokannan ansiosta kalamaalit voidaan nyt näyttää graafisesti ja 3D-kuutiossa.
Uudet Bottom Lock & Bottom Zoom kaiut ovat myös käytettävissä. Tämä toiminto auttaa erottamaan merenpohjaa lähellä olevat kalat. Lisäksi pohjan laajeneva näyttö ja pohjan lähellä olevat kalat ovat erittäin hyödyllisiä pohjan tiheyden määrittämisessä. 

Profiili-ikkuna, tehokas työkalu!
Voit määrittää kahden pisteen välisen syvyysprofiilin profiili-ikkunassa. Tämä 2D-näkymä mahdollistaa syvyysvaihteluiden tunnistamisen vailla vertaa olevalla tarkkuudella (kivet, hylyt yms). 

Kalastus työtila
Työtila joka on omistettu ainoastaan ammattikalastajille. Se mahdollistaa yksilöinnin 2D/3D näkymien ja tietojen suhteen siten että voit muokata juuri sinulle tärkeimmät tiedot saataville.

Yhteensopiva S57/S63 kartoille
Karttojen ajantasaisuus varmistaa turvallisuuden merellä. TZ Professional on yhteensopiva virallisten S57/63 karttaformaattien kanssa. S57/63 kartat päivitetään viikottain ja esitystapana niissä on IMO:n (International Maritime Organization) kehittämä standardi S52. Sen merkistö tarjoaa yksinkertaistetun näkymän parantamaan merikartan luettavuutta näytöiltä.

Kehittynyt reitinhallinta
TZ Professionalin uusi teknologia vahtii reitin turvallisuutta jo sen luomisen aikana: Värikoodein (vihreä/punainen) saat välittömästi tiedon onko kartalle merkitty vedensyvyys sopiva aluksesi turvalliseen kulkuun. Automaattinen Route Wizard-toiminto tarjoaa sinulle tietoa parhaasta lähtö- ja saapumisajasta ottaen huomioon vuorovedet ja virtaukset.

AIS ominaisuudet
AIS moduuli mahdollistaa asetusten teon Furuno AIS:iin suoraan TZ Professionalin kautta (tila, määränpää yms). Voit vastaanottaa sekä lähettää AIS tekstiviestejä TZ Professionalin kautta. Tämä järjestelmä mahdollistaa yksinkertaisen yhteydenpidon vapaasti ja yksilöitynä AIS-lähetin/-vastaanottimilla varustettujen alusten kanssa.

Turvakartio
Uusittu turvakartio on toiminto joka on IMO:n (International Maritime Organization) virallisten sääntöjen mukainen. Se ottaa huomioon vektorikartan tiedot havaitakseen erilliset vaarat ja matalikot. Jos este on havaittu turvakartion alueella aluksen kulkusuunnassa, käynnistyy karilleajohälytys automaattisesti.

Moduulit

Voi laajentaa omaa Timezero Professinal lisenssiä lukuisilla saatavilla lisämoduleilla, joista yleisin on Furuno tutkalle tuen mahdollistava Radar Module ja kaikuluotaimille olevat erilaiset modulit aina perinteisestä alaspäin näyttävästä BBDS-1 mallista DFF-3D monikeilaluotaimelle tai jopa Furuno FSV25 Mark2 sonarin integroinnin mahdollistaviin malleihin. Edellämainittujen lisäksi valikoimassa on muun muassa PBG moduli joka mahdollistaa omien luotausten tallentamisen bathymetriseksi 3D kartaksi tai troolin sijainnin kuvaava Trawl Position Module.

Esitteen (englanti) voit ladata tästä:

EN Brochure TZ PRO v5 - HR.pdf
TZ Pro v5
20.8MB, päivitetty 7.12.2023
Tai lue valmistajan sivuilta lisää: mytimezero.com/tz-professional


Moduulit

3dcube Trawl Posisioning Bis 1280x800 Screens


3dcube Trawl Posisionning 1280x800 Screenshot


Ais Radar Overlaying 1280x800 Screenshots


Ais Radar Targets 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Ais Target Alarm Cpa Tcpa 1280x800 Screenshot


Ais Targets Route 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Colored Bottom Dff3d 4views 1280x800 Screensh


Depth Shadingdff3d 4views 1280x800 Screenshot


Dff3d 4views 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Dff3d 4views Bis 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Dff3d Multi Sounder 1280x800 Screenshots Hrcm


Dff3d Section 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Dff3d Water Column 1280x800 Screenshots Hrcmj


Dff3d Water Column Bis 1280x800 Screenshots H


Fishing Targets Dff3d 4views 1280x800 Screens


Hrcmjn Pro V4 Backscatter Color Fishing Works


Meteogram 1280x800 Screenshots Hrcmjn


Oceano Fishing Preset 1280x800 Screenshots Hr