Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Verkkopalvelun käyttöehdot

Tätä sivustoa ylläpitää Furuno Finland Oy. Lue käyttöehdot huolellisesti ennen sivujen käyttöä. Avaamalla furuno.fi – verkkopalvelun sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Huomaa, että muiden Furuno-konserniin kuuluvien yhtiöiden ylläpitämät sivustot saattavat sisältää poikkeavia käyttöehtoja.

Furuno Finland Oy pidättää itselleen oikeuden muuttaa käyttöehtoja milloin tahansa.

Tämän sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslain, muiden lakien ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Furuno Finland Oy pidättää itsellään kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti ole näissä käyttöehdoissa myönnetty käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle.

Kaikenlainen verkkopalvelussa olevan sisällön tai sisällön osan kopioiminen, jakelu, siirtäminen, kaupallinen hyödyntäminen tai tallentaminen on kielletty ilman Furuno Finland Oy:n etukäteistä kirjallista lupaa, ellei nimenomaisesti toisin mainita. Käyttäjällä on lupa tallentaa tietokoneelleen tai tulostaa omaa, yksityistä käyttöä varten sivuja tai otteita sivuista.

Furuno Finland Oy pyrkii varmistamaan, että tämän sivuston sisältö on paikkansapitävää ja ajan tasalla, mutta ei vastaa tällä sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta, eikä vahingoista, jotka aiheutuvat tällä sivustolla esitettävien tietojen käytöstä. Tarvittaessa tarkista tietojen oikeellisuus lähimmältä Furuno-edustajalta tai jälleenmyyjältä.

Furuno Finland Oy voi halutessaan muuttaa, poistaa tai lisätä tällä sivustolla esitettäviä tietoja, rajoittaa sivuston käyttöä tai poistaa sen kokonaan käytöstä siitä etukäteen ilmoittamatta.

Tämä sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten Web-sivuille. Kyseisiä linkkejä käyttäessään käyttäjä siirtyy pois tästä sivustosta ja toimii täysin omalla vastuullaan. Furuno Finland Oy ei ole vastuussa niissä esitetyistä tiedoista, aineistoista tai vahingoista, jotka ovat syntyneet näiden sivujen käytöstä. Suosittelemme tarkastamaan näiden ulkopuolisten sivustojen käyttöehdot ja yksityisyyden suojaperiaatteet ennen sivustojen avaamista ja käyttämistä.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.