Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TZT3 – lisää tehoa, lisää suorituskykyä, lisää saalista

TZT3-sarja on monitoiminäyttöjen tuoteperhe, joka on veneesi komentokeskus. Ainutlaatuisten suorituskykyisten DRS-NXT tutka-antennien lisäksi se sisältää jo vakiovarusteena tehokkaan kaikuluotaimen mikä on laajennettavissa täysin ammattilaistasoiseen huippusuorituskykyiseen Deep Impact-kaikuluotaimeen. TZT3-sarja kattaa käytännössä kaikki modernien huviveneiden näyttökokoluokat alkaen kompaktista 9” kokoisesta TZT9F mallista jatkuen aina suurimpaan 19” kokoiseen TZT19F malliin. Tästä kookkaammat näyttötarpeet onnistuvat kattavasti täysin yhteensopivaa Black Box prosessoria (TZT2BB) hyödyntäen.

Yhdessä uuden SCX-20 satelliittikompassin kanssa TZT3 vie tilannekuvan ennen näkemättömälle tasolle. Lisäksi DVI-sisääntulo ja kosketusnäyttö -toiminnon ohjaus suuremmissa kosketusnäyttömalleissa mahdollistaa myös esimerkiksi hakusonarin näyttämisen osana Navnet-järjestelmää. Laajentamiseen on tarjolla erinomaiset sensorit sillä TZT3-sarjaan sopii todennäköisesti suorituskykyisin kupuantennia käyttävä pulssikompressiotutka DRS4D-NXT tai sen tehokkaammat avoantenniversiot aina 200W tehoiseen DRS25A-NXT asti.  

TZT9F ja TZT12F tarjoaa etenkin purjehtijoiden suosiossa olevan yhdistelmäkäyttöliittymän, jossa yhdistyy laitteen näppäimistö sekä kosketusnäyttö. Suuremmat TZT16F ja TZT19F ovat kosketusnäyttöisiä malleja ja kaikkiin TZT3 malleihin voidaan asentaa lisäksi MCU-lisäkäyttöpaikkoja alkaen kompaktista MCU-004 laajempaan MCU-005:een. TZT3 -sarjan käyttöliittymä on tuttua selkeää Furunoa, jota on muokattu entisestään intuitiivisemmaksi ja helpommaksi käyttää laitteen ollen yhtä helppo käyttää kuin älypuhelimesi.

Yksinkertaisimmillaan TZT3-sarjan laite voi toimia todella monipuolisena karttaplotteri/kaikuluotain-yhdistelmänä. Hankit vain sen kaveriksi sopivan anturin ja kartan. Jo pelkästään tässä kokonaisuudessa saat nauttia muun muassa Wifi-yhteyden yli toimivasta 16 vuorokauden sääpalvelusta, täysin kustomoitavasta mittaristosta ja erinomaisen laadukkaasta näytöstä sekä helppokäyttöisestä käyttöliittymästä. Purjehtijan kannattaa lisätä laitteeseensa suuntatieto, loki ja tuulitieto niin saa käyttöön polaarikäyriin pohjautuvat purjehdustoiminnot nousukulmineen helpottamaan matkantekoa.

Helpoin tapa laajentaa tästä on liittää laitteeseen langattomasti tabletti tai puhelin käyttäen ilmaista sovellusta. Tästä laajempaan kokonaisuuteen voi kuulua peruutuskamera, FLIR-lämpökamera, internet-yhteydestä riippumaton sääfax, vielä tehokasta vakioluotainta tehokkaampia luotainmoduleita kuten 3D kuvaa piirtävä monikeilamoduli DFF-3D tai vaikka ohjata CZone-Digital Switching järjestelmän kautta aluksen sähkölaitteita.

TZT3-näytöt käsittävät neljä mallia;  9”, 12,1", 15,6" sekä 19”. Näiden lisäksi järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi täydellisesti siihen integroituvan TimeZero-PC ohjelmiston, joka kykenee ohjaamaan kaikkia laitteen toimintoja toimien täydellisenä käyttöpaikkana itsekin.

Vaikka kyseessä on huippuluokan Furuno Navnet-tuote, TZT3-sarja on hinnallisesti hyvinkin kilpailukykyinen. Furuno TZT3 tarjoaa erinomaista suorituskykyä huippusensoreillaan yhdistyen pitkään hiotun käyttöjärjestelmän sekä modernit integraatiomahdollisuudet myös laajennuksia ajatellen. Luonnollisesti TZT3-järjestelmät kuten muutkin Furuno-tuotteet saat hankittua asennettuina virallisten Furuno-jälleenmyyjien kautta, jolloin voit varmistua sen toimivuudesta niin tänään kuin tulevaisuudessa.

Lue lisää navnet.com

TZT3_20200120.jpg


Englanninkielinen esite:

Navnet TZT3 brochure 0116 V1_U(2).pdf
8.9MB, päivitetty 10.12.2020

 NavNet TZT3 uusin ohjelmistoversio on ladattavissa Navnet.com:ssa.

Lataa uusin ohjelmisto täältä (eng)2437-navnet-tztouch3.png