Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Furunolle palkinto Best Elex Awardseissa

Furunolle palkinto Best Elex Awardseissa

Furuno Finland Oy (sales a furuno.fi), 2.3.2023

Furunolle palkinto Best Elex Awardseissa: Innovatiivisin kalastukseen TZT3 Side-scan

Furuno voitti Yhdysvalloissa järjestetyn Best Elex Awards palkinnon uudella TZT3-sarjansa matalataajuuksisella viistokaikuluotaimella. Tuomarilautakunta koostui neljästä johtavasta venealan mediasta: Boating, Yachting, Cruising World ja Salt Water Sportsman. Raadissa oli kaiken kaikkiaan 8 jäsentä, jokaisen lehden päätoimittaja ja elektroniikkajournalistit. 

Kaikkein innovatiivisin kalastukseen: Furuno TZtouch3
ja Chirp viistokaikuteknologia

Tuomaristo totesi palkintoa myöntäessään seuraavaa: ”Matalataajuuksinen viistokaikuluotain avaa tämän perinteisemmän makean veden ja sisävesi kategorian myös merikalastajille mahdollistaen kalahavainnot satojen metrien etäisyydeltä” -Randy Vance, toimittaja, Fishing and Marine Group.

Viistokaikuluotain on auttanut aiemmin niin uistelijoita kuin muitakin kalastajia näkemään niin laiturien alle kuin veteen kaatuneet puut ja heinät?

Kyllä, mutta se ei ole kaikki mitä sillä voidaan tehdä ja merikalastajat ovat pitkään odottaneet päästä hyötymään vastaavista ominaisuuksista. Furunon uusin ohjelmistopäivitys mahdollistaa, että TZtouch3 käyttäjät voivat nähdä rakenteita ja kaloja jopa 750 jalan (+225m) etäisyydeltä tai kauempaa, molemmin puolin venettä. Tätä toimintoa voi myös matkaveneilijä hyödyntää navigoidakseen vieraaseen rantaan löytämällä turvallisen reitin. Tämä suorituskyky on aikaansaatu laskemalla lähetystaajuutta (220-240 kHz) matalammalle kuin muilla viistokaikuvalmistajilla. Samaan aikaan kun matalammat taajuudet eivät kykene täysin yhtä kirkkaisiin kuviin kuin korkeampi taajuuksiset laitteet, tämä uusi teknologia antaa uuden työkalun kalastajille löytää uusia pohjarakenteita, sekä matkaveneilijöille ja purjehtijoille välttää vedenalaisia vaaroja.

Ohjelmistopäivitys laitteeseen on ilmainen, tarvittava viistokaikuanturi on suositushinnaltaan 1.612€ (alv 24%) tämän uutisen kirjoitushetkellä.

Chirp Side Scan Transducer 1 1


Chirp Side Scan Transducer 3 Png JpgAlkuperäinen englanninkielinen julkaisu: www.saltwatersportsman.comTakaisin