Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Furuno Finland Oy Sea Traffic Management projektissa toimittamalla 85 alukseen ECDIS lisäohjelmiston

Furuno Finland Oy Sea Traffic Management projektissa toimittamalla 85 alukseen ECDIS lisäohjelmiston

Furuno Finland (sales a furuno.fi), 27.6.2019

Furuno Finland Oy laitetoimittajana Sea Traffic Management projektissa

Sea Traffic Management on maailman ympäri toteutettava projekti, jonka tavoitteena on parantaa merenkulun turvallisuutta, tehokkuutta ja ympäristömyötäisyyttä. STM projekti yhdistää ja päivittää meriteollisuuden toimijat reaaliajassa tehokkaan tietojen vaihdon avulla. Valittujen kumppaneiden, kuten laivojen, palveluiden tarjoajien ja varustamoiden kesken tapahtuvan tietojen vaihdon avulla STM luo uuden mallin merenkulun tietojen jakamiseen tarjoamalla tulevaisuuden digitaalisen infrastruktuurin laivoille.


Sea Traffic Management konsepti on kehitetty EU:n rahoittaman tuotekehitystyön ja innovaatioprojektien kautta, johon on osallistunut useita eurooppalaisia partnereita yliopistoista, valtionhallinnoista ja yrityksistä.


Furuno Finland Oy on mukana laitetoimittajana STM Validation projektin kautta. Furuno Finland Oy osallistui projektiin toimittamalla 85 aluksen ECDISiin lisäohjelmiston, jota käytetään järjestelmän testaamiseen.


Lue lisää: Case Study: Sea Traffic Management - Furuno Finland Oy tuotekehitysprojektiTakaisin