Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Furuno ylpeänä vastaanotti monta NMEA palkintoa

Furuno ylpeänä vastaanotti monta NMEA palkintoa

Furuno Finland Oy (sales a furuno.fi), 20.10.2023

Furuno ylpeänä vastaanotti 6 NMEA palkintoa 2023 palkintogaalassa mukaan lukien voitto ”paras uusi tuote” kategoriassa. Furunon huikea menestys merielektroniikka-alan “oscar palkinnoissa” jatkaa kulkuaan myös vuonna 2023. Tänä vuonna saadut kuusi uutta palkintoa nosti kaiken kaikkiaan saatujen palkintojen määrän vuodesta 1971 yhteensä 250 kappaleeseen. Luku kertoo kiistatta yrityksen pitkästä sitoutumisesta aina vain parempiin tuotteisiin ja niiden korkeaan laatuun. NMEA palkinnot valitaan äänestyksen perusteella, jossa alan kattojärjestön (NMEA, National Maritime Electronics Association Yhdysvalloista) jäsenet antavat äänensä sille tuotteelle, joka heidän mielestään tulisi voittaa tällainen palkinto. Tänä vuonna uusista tuotteista Furuno FCV-800 oli raadin mielestä paras uusi tuote, joka on hieno saavutus kertoen omaa kieltään osaamisesta kaikuteknologian alalla.

Orlando, FL, Yhdysvallat – Furuno on ylpeä vastaanottaja kuudelle “Product Of Excellence” palkinnolle 2023 NMEA Awards palkintoseremoniassa nostaessaan kokonaispalkintomäärän edellä mainitulle 250 kokonaismäärälle vuosien varrelta. NMEA yhdistyksenä koostuu alan jälleenmyyjistä, jakelijoista, valmistajista, alan asiantuntijoista ja NMEA sertifioiduista teknikoista. Heidän jatkuva Furuno tuotteiden äänestäminen voittoon kertoo vahvasta maineesta perintönä tähänkin päivään merialan ammattilaisten ja veneilijöiden keskuudessa maailmanlaajuisesti.

e772-nmea-2023.png


Paras Uusi Tuote -palkinnon voittaja on Furunon uusin tulokas, FCV-800 kaikuluotain. FCV-800 ominaisuuksiin kuuluu 2 anturiporttia samanaikaiselle CHIRP ja CW (perinteinen continuous wave) kanavalle. Jo aiemmin arvostettu Pohjanlaadun tunnistus -toiminto Bottom Discrimination ja kalan koon kertova ACCU-FISH kalan kokoanalysaattori tuovat nämä Furunon omaavat teknologiat aivan uudelle resoluution ja tarkkuuden tasolle näytöllä nähtäville kohteille.

Uudet auringonpaisteeseen optimoidut väripaletit parantavat luotaimen näkyvyyttä suorassa auringonpaisteessa, jossa uusi värisävyillä paranneltu “Color Range Expansion” tarkentaa luotaimen piirtoa siten, että kasvaneen suorituskyvyn tuoma erottelun parannus nähdään paremmin kun käytössä on paljon sävyjä millä riutat, rakenteet ja kalat lähellä pohjaa erottuvat hivenen eri sävyin näytettynä paremmin.

FCV-800 sisältää myös sisäänrakennetun langattoman verkon joten toinen näyttö voidaan asentaa takiloiden luo tai veneen yläohjaamoon. Se voidaan myös yhdistää TZiBoat ja Navnet Viewer sovelluksiin jotka toimivat mobiililaitteissa.

82a5-nmea-2023.png


Furunon vertaansa vailla oleva DFF3D Multibeam Sonar (monikeilaluotain) jatkaa dominointiaan parhaan kalanetsintälaitteen paikalla. DFF3D vie kalastuksen aivan uusiin syvyyksiin tarjoten kolmiulotteisen 120 asteen näkymän kaloista ja rakenteista niin paarpuuriin kuin styyrpuuriinkin. Yhdessä PBG (Personal Bathymetric Generator) toiminnon kanssa veneilijä voi luoda oman batymetrisen tietokantansa kartoittaen vedet missä liikkuukaan. Toiminnot kuten “Follow it” mahdollistavat heittokalastajalle tai jigaajalle helpon tavan osoittaa haluttu kohde vedessä ja lähettää se autopilotille joka on yhdistetty Navnet TZTouch 3 laitteistoon. Toistuvat parannukset ovat osa Furunon omistautumista tarjota parhaat työkalut kalastajille tehostaakseen heidän työskentelyään uusin ja jännittävin tavoin jota mikään muu kalanetsintälaite ei voi kopioida.

Furuno DRS4DNXT toi parhaan palkinnon Paras Tutka kategoriassa. DRS4D-NXT on Solid-State Doppler tutka kompaktissa 24” kuvussaan tarjoten hyväksi havaitut Furuno teknologiat kuten Target Analyzer, Fast Target Tracking ja RezBoost Beam Sharpening vaakakeilan kavennus.

SCX20 Satelliittikompassi sai tunnustuksen ollen Paras NMEA2000 Sensori. Sen ainutlaatuinen neliantenni-rakenne tekee tästä jämäkästä satelliittikompassista luotettavan tarkan suunta, pitch/roll/heave tiedon antajan järjestelmille silloin kun on vain yksi satelliitti suorassa näköyhteydessä. 

Furuno FAR2228NXTBB Tutka jatkoi kolmivuotista voittosarjaansa tuoden kotiin palkinnon kauppamerenkulku-tuotteiden kategoriassa. Tämä 600W Solid-State IMO tutka on kulminaatio Furunon vuosikymmenten innovaatioista kuten automaattinen kohinan poisto (Automatic Clutter Elimination) ACE, Fast Target Tracking seuranta ja tuttu mutta uudistettu käyttöliittymä.

Furunon CSH8LMK2 Omni Sonar voitti kolmannen peräkkäisen voittonsa Marine Specialty -kategoriassa. Se on syvänmerenkalastajan “must-have” työkalu etsimään kalaparvia joita kyseinen keskitaajuusalueella toimiva Sonar havaitsee niin yksittäisiä kaloja kuin parvia 360 astetta aluksesta, sekä kertoen tietoa niiden lajeista ja merenpohjasta 16 värisellä väripaletillaan.  CSH8LMK2 on tehnyt pitkäaikaisen vaikutelman niin ammattikalastajiin kuin kilpaturnauskalastajiin ollen täydellinen valinta keskivedessä troolaaville, pitkäsiima-aluksille kuin valtameriurheilukalastukseenkin.

Lisätietoja tuotteista löydät luonnollisesti Furuno.fi sivustolta sekä myös osaavalta jälleenmyyjäketjulta kautta maan!Takaisin