Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

2021 NMEA palkinnot

2021 NMEA palkinnot

Furuno Finland Oy (sales a furuno.fi), 20.10.2021

Merielektroniikan kattojärjestö jakoi vuotuisessa gaalassaan vuoden 2021 NMEA-palkinnot. Palkintoraati koostuu yleisesti alan ammattilaisista ja teknologia palkinnon valitsee puhtaasti teknologiaan paneutunut asiantuntijaraati.

NMEA (National Marine Electronics Association) -palkintoja on jaettu 50 vuotta 1971 vuodesta lähtien ja tänä aikana Furuno on voittanut yhteensä 242 palkintoa ollen tällä palkintosaaliilla omaa luokkaansa.

Palkintoja jaettiin kaiken kaikkiaaan 22 eri kategoriassa kattaen laajalti eri tuotteita.

  • Furunon tuotteista parhaan tutkan palkinnon voitti DRS4D-NXT

  • paras NMEA2000 sensori Furuno SCX20

  • paras erikoisuus Furuno CSH8LMK2 OmniSonar

  • paras kalakaiku Furuno DFF3D

  • paras AIS Furuno FA-170

  • kauppamerenkulun IMO tutka FAR-2228BB 

    ja teknologia palkinnon sai Furuno Navnet TZT16F TZtouch3 v2 kyvyllään integroitua monikeilaluotaimeen ja kartoittaa itse PBG toiminnolla laadukkaasti pohjaa sekä löytää kalat Fish-It/Drift-It toiminnollaan luoden kalalle reittipisteen.

Tämän lisäksi Furuno Finlandin edustamista muista tuotteista palkinnon sai Teledyne/FLIR M364C lämpökamera ja parhaan ohjelmiston tittelin kuittaisi Timezero Pro-ohjelmisto.

6080-nmea-awards-2020.jpgRead more in EnglishTakaisin