Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Furuno palkittiin viidellä "Product of Excellence", eli vuoden parhaan tuotteen palkinnolla

Furuno Finland Oy (sales a furuno.fi), 11.10.2019

Furuno palkittiin viidellä palkinnolla 2019 NMEA konferenssissa

Furuno palkittiin viidellä "Product of Excellence", eli vuoden parhaan tuotteen palkinnolla National Marine Electronics Association:n vuosittaisessa tapahtumassa. Furuno oli palkituin brändi NMEA:n konferenssiin osallistuneista tuotevalmistajista. Furunon pitkäaikainen ja tunnustettu maine valmistaa erittäin suorituskykyisiä ja luotettavia tuotteita vahvistui jälleen lisää näiden palkintojen myötä. Furuno onkin voittanut NMEA palkintoja jo huikeat 230 kertaa!

 

NMEA Technology Award palkintojen myöntäminen DRS4D-NXT tutkalle ja DFF-3D kaikuluotaimelle vahvistaa Furunon maineen ensiluokkaisena laitevalmistajana kalanetsinnässä ja tutkateknologiassa. TimeZero Navigointiohjelmisto palkittiin Marine Software –sarjassa. 

 

DRS4D-NXT tutka on solid-state tutka, joka hyödyntää doppler-teknologiaa. NXT -sarjan ominaisuudet ovat Target Analyzer™, Fast Target Tracking™ ja Auto Target Acquire -toiminnot, jotka tarjoavat vaarallisten maalien optimaalisen havaitsemisen ja tarkan tutkan havaitsemiskyvyn. Yhdistettynä Furunon RezBoost™ teknologiaan, DRS4D-NXT tutkilla ei ole vertaistaan aluksen ympärillä liikkuvien kohteiden huomaamiseen ja jäljittämiseen tehokkaasti erittäin tarkalla kuvanlaadulla.   

 

DFF-3D monikeilajärjestelmäluotain antaa tarkan reaaliaikaisen kuvan syvältä ja leveästi uskomattoman yksityiskohtaisesti. Pohjanmuodot ja kalaparvet nähdään suuristakin, jopa 300 metrin, syvyyksistä. DFF-3D:n ominaisuuksia ovat: sivuleikkaus, 3D luotaushistoria, kolmois/yksittäis-keilaluotain ja viistoluotaus.     


FAR-2228BB 25kW IMO Tutka sai “Product of Excellence" palkinnon kaupallisten tuotteiden sarjassa, jatkaen Furunon perinnettä olla ainoa voittaja tässä kategoriassa. FAR-2228BB oli ensi kertaa ehdolla. Hannu Peiponen Furuno Finland Oy:stä vastaanotti parhaan kaupallisen tuotteen palkinnon gaalassa. Hannu Peiponen toimii Furunolla kansainvälisissä tehtävissä merenkulun standardoinnin parissa.Takaisin
Furuno palkittiin viidellä "Product of Excellence", eli vuoden parhaan tuotteen palkinnolla