Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Furuno Envisioning: navigoinnin digitalisaatio

Furuno Envisioning: navigoinnin digitalisaatio

Furuno Finland (sales a furuno.fi), 18.10.2019

Navigoinnin digitalisaatio tulee!FURUNO ENVISION AR -navigointijärjestelmä on aivan uusi edistyksellinen lisätyn todellisuuden navigointijärjestelmä, joka tukee navigointia. Aluksen kameran ansiosta kuva edestä näkyy näytössä ja kaikki tarvittavat navigointitiedot ovat päällekkäin live-videokuvan kanssa AR-tekniikan avulla. Jopa epäsuotuisissa sää- tai näkyvyysolosuhteissa voit tarkasti nähdä muiden alusten reittejä ja kriittisiä tietoja sekä tietoja omasta aluksestasi, mikä antaa sinulle stressitöntä ohjaamista ja navigointia. Tämä erittäin intuitiivinen tapa näyttää ja jakaa tietoja kapteenin ja miehistön välillä tarjoaa paremman tilannetietoisuuden, miehistön luottamuksen, tuen ja mahdollistaa miehistön jäsenten paremman koordinoinnin.


FURUNO ENVISION -sarjan tavoitteena on myötävaikuttaa matkan turvallisuuteen tarjoamalla visuaalista tukea liikkumiseen ja navigointiin minkä tahansa operaation aikana, mikä on uusi tekninen askel kohti autonomista navigointia.* AR-navigointi on aputyökalu, joka on suunniteltu parantamaan navigoinnin mukavuutta navigoinnin turvallisuuden parantamiseksi. AR-navigointi ei missään tapauksessa saa korvata tutkaa, ECDIS-järjestelmää jne. muita vaaran välttämiseksi tarvittavia välineitä.


Lue lisää: FURUNO ENVISIONTakaisin