Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Vene 2019 Båt messut paketissa

Vene 2019 Båt messut paketissa

Furuno Finland Oy (sales a furuno.fi), 20.2.2019

Kiitokset Vene 2019 Båt messujen kävijöille

Vuosittainen, Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma on vietetty. Kiitämme lämpimästi kaikkia osastollamme vierailleita yksityishenkilöitä sekä yhteistyökumppaneita. Messuista käynnistyy uusi kausi suunnitteluineen ja hankintoineen, kuullaan siis niissä merkeissä!


Venemessuilla vieraili kymmenen päivän aikana yli 65 200 kävijää. Messuilla kauppa kävi ja kävijätyytyväisyys oli korkealla. Messuihin osallistui 302 näytteilleasettajaa ja käytössä oli 26 854 näyttelyneliömetriä. Venemessuilla esiteltiin yli 500 venettä. Asiakkaiden tuotetietoisuus on kasvanut huimasti internetin ansiosta ja venemessujen merkitys onkin kasvanut, sillä messuilla saa veneistä ja laitteista kokemuksia.


Kävijöistä 91 % oli tyytyväisiä venemessuihin. Hiukan yli puolet venemessujen kävijöistä tuli pääkaupunkiseudulta. Venemessujen teettämän kävijätutkimuksen mukaan venemessut nostatti joka neljännen veneilykuumetta. Venevarusteet ja -tarvikkeet kiinnostivat 40 %:a kävijätutkimukseen vastanneista. 


Vene 19 Båt -messut järjestettiin 8.–17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus järjestää vuosittain Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta. Vene 20 Båt -messut järjestetään 7. -16.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.Takaisin