Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

US Coast Guard valitsi Furunon monivuotiseen sopimukseensa

US Coast Guard valitsi Furunon monivuotiseen sopimukseensa

Furuno Finland Oy (sales a furuno.fi), 17.11.2017

US Coast Guard valitsi Furunon monivuotiseen sopimukseensa

Furuno USA ilmoitti tehneensä Yhdysvaltain Rannikkovartioston kanssa (US Coast Guard) monivuotisen toimittajasopimuksen. Kaupan arvoksi arvioidaan noin 10 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Yhdysvaltain rajavartiosto valitsi Furunon toimittamaan kaikkiin aluksiinsa Doppler-lokit Doppler Speed Refreshment-projektiinsa.


5-vuotinen sopimus kattaa Furunon DS60 Doppler Speed Log (DSL) asennuksen yli 200 alukseen joiden koko vaihtelee 26 metrisestä Marine Protector-partioveneluokasta aina 140 metriseen National Security Cutter-alusluokkaan joka on kookkain US Coast Guard Fleetissä.


US Coast Guard vaati DSL-hankinnassaan laitetta joka integroituisi olemassaoleviin järjestelmiin säilyttäen toiminnalliset piirteet ja suorituskyvyn joka korvattavilla laitteilla oli. Furuno DS60 kolmiakselisena Doppler Sonarina tarjoaa reaaliaikaisen tiedon turvalliseen ankkurointiin ja laiturointimanöövereihin. DS60:n kirkas 8,4" väri LCD näyttö tarjoaa käyttäjälleen kolme erilaista näyttötilaa: 3-akselinen nopeus, laiturointi ja yksityiskohtainen navigointidatan näyttö niin graafisena kuin numeerisena formaattina.


Furuno DS60 tarjoaa tarkan mittauskyvyn erittäin pienissä nopeuksissa joka on edellytys tarkalle rantautumiselle. Sen yksittäinen kompakti korkeataajuusanturi kykenee mittaamaan aluksen pituus- ja leveyssuuntaiset liikkeet suhteessa veteen tai pohjaan kuten myös veden nopeuden ja suunnan aluksen alla huikealla tarkkuudella.


"Olemme ylpeitä valinnastamme US Coast Guardin Doppler Speed Refreshment Project'iin", kommentoi Furuno USAn maajohtaja Brad Reents. "Lähes 80 vuoden ajan Furuno on innovoinut ja kehittänyt eräitä luotettavimpia navigointituotteita kauppamerenkulun parissa. Omistautumisemme tähän perinteeseen on selkeästi osoitettu US Coast Guardin päätöksessä ottaa Furunon Doppler Speed Log heidän vakiovarusteekseen." Sopimuksen ensimmäiset laitetoimitukset ja asennukset alkavat tämän vuoden lopulla ja 2018 alussa.Takaisin