Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Furuno toisti voittonsa NMEA Technology palkinnon saajana Multi-beam luotaimellaan sekä parhaalla ammattitutkallaan

Furuno toisti voittonsa NMEA Technology palkinnon saajana Multi-beam luotaimellaan sekä parhaalla ammattitutkallaan

Furuno Finland Oy (sales a furuno.fi), 18.10.2017

Camas, WA - October 2, 2017. The National Marine Electronics Association (NMEA) merielektroniikan kattojärjestö USA:ssa piti 46:nnen vuotuisen konferenssinsa ja näyttelyn Bellevuessa Washingtonissa lokakuun alussa. Tänä vuonna Furuno oli ylpeä saadessaan halutuimman NMEA Teknologia palkinnon uudella verkottuvalla monikeilaluotaimellaan DFF-3D:llä.

”Olemme erittäin nöyriä saadessamme toistamiseen peräjälkeen NMEA Technology Award palkinnon sen jälkeen kun meidät viime vuonna palkittiin DRS4D-NXT Solid State Doppler tutkalla" lausui Brad Reents, Furuno USA:n maajohtaja. "Furuno erikoistuu kehittämään vertaansa vailla olevaa sensoriteknologiaa merenkulun tarpeisiin ja DFF-3D on viimeisin esimerkki siitä miten Furuno jatkaa merielektroniikkateollisuuden puskemista eteenpäin”.

 

Neljän tuomarin muodostama paneeli, joka koostui median ja kauppiaiden edustajista, kommentoi valintaa seuraavasti: “Se mikä erottui monista muista myös erinomaisista kilpailijoista on siinä että kyseessä on veneteollisuuden ensimmäinen syvänveden monikeilaluotain. Se tarjoaa sivukeilausta jopa 650 jalan (200m) ja alaspäin yli tuhannen jalan (+330m) monikeilaluotauskyvyn. Sen ainutlaatuinen 165 kHz:n taajuus mahdollistaa laitteen käytön samanaikaisesti perinteisen tai CHIRP-luotaimen rinnalla. Kaiken tämän lisäksi käyttäjä voi valita neljästä käyttötilasta: ositettu näyttö, 3D luotainhistoria, tripla/yksittäiskeila tai sivukeilaus(Sidescan)”.


Tämä oli toinen vuosi kun palkinto jaettiin “Paras ammattituote (Commercial Product of Excellence)”-kategoriassa ja Furuno oli uudemman kerran voittaja luokassaan FAR-2127, 25kW IMO-tutkallaan sarjassa jossa oli 10 eri ehdokasta. Tämä työjuhta-tutka joka on osa suurempaa sarjaa missä molempia X- ja S-alueen tutkia on käytössä tuhansissa ammattiliikenteen aluksissa ympäri maailmaa ja laajalti käytössä myös suuremmissa huviveneissä ja jahdeissa.


Furunon pitkä ja tunnettu perinne tuottaa huippusuorituskykyisiä ja luotettavia kalanetsintä- ja tutkatuotteita vahvistui entisestään näiden NMEA-palkintojen myötä. Historian aikana kyseisiä palkintoja on kertynyt huimat 220 kappaletta.Takaisin