Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Tutkauutuus M-1815 on kompakti ja laadukas värinäyttötutka

Tutkauutuus M-1815 on kompakti ja laadukas värinäyttötutka

Furuno Finland (sales a furuno.fi), 21.2.2017

Tutkauutuus M-1815 sopii pieniin kalastusveneisiin

Tutka on kompakti 8.4" Värinäyttötutka M-1815, jossa on täysin automaattinen vahvistus ja yksinkertainen käyttö: M-1815 värinäyttötutka on suunniteltu huviveneisiin ja pieniin kalastusveneisiin.

Tutkaa on helppo käyttää intuitiivisten ohjainten avulla, ja samalla saat huippusuorituskyvyn, jota voit odottaa FURUNO tuotteilta. Jopa heikossa näkyvyydessä, kuten sumussa tai myrskyssä tutka tuottaa yksityiskohtaisia kuvia rantaviivasta ja maaleista lyhyellä etäisyydellä käyttämällä lyhyitä pulsseja ja tuplattua taajuuskaistaa. Vesitiivis näyttö sopii ulkoasennuksiin. M-1815 hyödyntää Fast Target Tracking™, True Trail Mode ja True View Mode teknologioita, jolloin saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn havaitsemisessa ja kiinnostavien kohteiden vaihtamisessa. 


M1815 Ais E KakouLue lisää tuotesivulta Navigointituotteiden alta: http://www.furuno.fi/fin/kotimaanliikenne/navigointituotteet/tutka/m_1815/Takaisin