Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Jäätutka FICE-100 White Paper paljastaa jäätutkan salaisuudet

Furuno Finland (sales a furuno.fi), 8.11.2016

Jäätutka FICE-100 White Paper paljastaa jäätutkan salaisuudet

Olemme julkaisset FICE-100  jäätutkasta White Paperin yhteistyössä emoyhtömme Furuno Electricin kanssa. White Paper on julkaistu Seatrade verkkolehdessä, joka on maailman johtavia meriklusterin medioita. White Paper julkaistiin marraskuun alussa Seatradessa. Tästä linkistä pääset lukemaan White Paperin Seatraden kautta:  

FICE-100 White Paper


White Paper kertoo tarkemmin jäätutkan toiminnasta ja toimintaperiaatteesta. Furuno jäätutka FICE-100 on Suomessa Furuno Finlandilla kehitetty, osana Furuno Elecrticin strategista tuotekehitystyötä. Lue lisää jäätutkasta täältä: Jäätutka FICE-100 
Takaisin
Jäätutka FICE-100 White Paper paljastaa jäätutkan salaisuudet

Jäätutkassa käytetty teknologia ja käyttötekniikka kuvataan White Paperissa. Kun alukselle lisätään toinen tutkaprosessoriyksikkö, saman antennin kaksi erilaista tutkakuvaa voidaan näyttää samanaikaisesti. Ympäröivän tilanteen tasalla on tällöin helpompaa olla yhdellä vilkaisulla. Yksi tutkakuva on tarkoitettu törmäyksen välttämiseen päätutkanäytöllä ja toinen tutkakuva on jäätutkan kuva toisella näytöllä. Navigointiin jäisellä merellä on helpompaa ja turvallisempaa!