Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Furuno loisti jälleen NMEA 2016 palkintojen jaossa Floridassa

Furuno Finland Oy (sales a furuno.fi), 28.9.2016

Furuno loisti jälleen NMEA 2016 Palkintojen jaossa

Furuno on palkittu kolmella palkinnolla vuoden 2016 National Marine Electronics Association näyttelyssä Floridassa. Voitimme 41. peräkkäisen kerran parhaan tuotteen palkinnon tutkien kategoriassa DRS4D-NXT pulssikompressiotutkalla. Lisäksi Furuno valittiin 12 mekittävimmän alan toimijan perustaman yhdistyksen “Paras kaupallinen tuote” voittajaksi, ja voiton varmisti ylivoimainen FAR2117 IMO tutka.


Suurin saavutuksemme tämän vuoden palkintoseremoniassa oli NXT-tutkan voitto eksklusiivisesta ja himoitusta “NMEA teknologiapalkinnosta”, joka on erityinen 12-henkisen paneelin valitsema palkinto, joka on väistellyt Furunoa jo jonkin aikaa. Sen lisäksi, että nimeämisprosessin aikana toimitetaan valtava määrä tuoteinformaatiota, jokaisen tuotevalmistajan edustajat tapaavat paneelin tuomarit paikan päällä konferenssissa esitelläkseen, keskustellakseen ja demonstroidakseen tuotetta. Olemme tyytyväisiä siitä, että NMEA tuomarit näkivät NXT-tutkan täyttävän täysin ”NMEA teknologiapalkinnon” hengen, ei ainostaan sen sisältämän huipputeknologian ansiosta, vaan myös siksi, että teknologia hyödynnetään tutkanäyttössä, jota on erittäin helppo ja mutkaton käyttää. NXT-tutkan käyttö on helppoa kaikille, jopa kaikkein kokemattomimmille navigoijillekin, jotka haluavat parantaa tilannetietoisuutta ja turvallisuutta!          


Aiempina vuosina Furuno on voittanut mm. parhaan kaikuluotaimen ja monitoiminäytön palkinnot sekä “Vuoden valmistaja – Paras tuotetuki” -palkinnon.    


Olemme todella ylpeitä siitä, että tämän vuoden NMEA palkinnot osoittivat, että Furuno ei ainoastaan säilytä vahvaa otettaan tutkakategoriassa, vaan kasvava läsnäolomme kaupallisissa tuotteissa tunnistetaan. Tämän osoittaa NXT – Furuno voi ja pystyy jatkamaan innovointia ja kehittämään jännittäviä uusia teknologioita!     

 

2016 NMEA Palkinnon voittajia:

Autopilotti: Garmin GHP Reactor    

Monitoiminäyttö: Garmin GPSMAP 8624

AIS: Garmin AIS 600

Tutka: Furuno DRS4D-NXT   

NMEA 2000 Anturi: Actisense NGT-1

Kaikuluotain: Garmin GSD 26   

Marine App – Apua navigointiin: Garmin BlueChart 2.0

Marine App – Tekniikka: Garmin Helm

Marine VHF Radio: Icom IC-M506   

Satelliittiantenni: KVH TracPhone V3-IP   

Marine Kamera: FLIR M618CS

Multimedia Viihde: Fusion AV750 Marine Stereo System

Kaupallinen tuote: Furuno FAR2117 IMO Radar   

Turvallisuustuote: ACR GlobalFIX V4 EPIRB

Vuoden valmistaja – paras tuotetuki: Garmin

NMEA “Teknologiapalkinto”: Furuno DRS4D-NXTTakaisin
Furuno loisti jälleen NMEA 2016 palkintojen jaossa Floridassa Drs4d Nxt Image 1


NMEA 2016 tiedote: