Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Maxsea Navigator uudistui reilusti, versio 3 julkaistu!

Maxsea Navigator uudistui reilusti, versio 3 julkaistu!

Furuno Finland Oy (info a furuno.fi), 25.5.2016

Maxsea Navigator-ohjelmisto sai merkittävän päivityksen

Maxsea Navigator PC-ohjelmisto, joka on suunnattu huviveneiden tietokonepohjaiseksi navigointiohjelmistoksi, koki melkoisen muodon muutoksen version päivittyessä versiosta 2 versioon 3. Uuden V3 päivityksen myötä käyttöliittymä soveltuu käytettäväksi myös kosketusnäytöissä ja eri kerrosten kuten säätietojen esittäminen kartan päällä muuttui olennaisen paljon helpommaksi. Maxsea ohjelmistohan tarjoaa maailmanlaajuisen säätietojen latauspalvelun internet yhteyden ylitse.


Muita merkittäviä muutoksia oli reittisuunnitteluun liittyvä Safety Route Planning-ominaisuus joka varoittaa mikäli suunniteltu reitti ylittää tai sivuttaa läheltä vaarallisen matalia alueita. Lisäksi varsinaisen kulun aikana Safety Cone-toiminto varoittaa uhkaavasta matalaan ajosta antamalla käyttäjälle selkeän ”Grounding Alarm” hälytyksen. Näiden lisäksi ohjelmisto uudistui monella pienemmällä parannuksella.

Tämäkin Maxsea-ohjelmisto on integroitavissa täydellisesti Furuno Navnet-järjestelmään sekä myös Furuno-tutka- ja kaikumoduuleihin hankkimalla yhteensopivuuden aikaansaavat lisämodulit ohjelmistoon.


Katso oheisesta videosta uudistuneet ominaisuudet:


https://www.youtube.com/embed/O5SJSRmjIXYTakaisin