Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Furuno 1st WATCH langaton tutka on vuoden veneilytuote!

Furuno 1st WATCH langaton tutka on vuoden veneilytuote!

Furuno Finland (sales a furuno.fi), 20.3.2015

Furuno 1st WATCH langaton tutka on vuoden 2015 veneilytuote!

Vuoden 2015 veneilytuote Helsingin venemessuilla on maailman ensimmäinen langaton tutka.

Veneilytoimittajien yhdistyksen johtokunta on valinnut Vuoden Veneilytuotteeksi maailman ensimmäisen langattoman tutkan, jota voidaan käyttää iPadilla tai iPhonella. Furuno 1stWatch kevyt tutka-antenni kytketään veneeseen ja puhelimeen tai tablettiin ladataan sen sovellus, Marine Radar. Puhelin tai tabletti yhdistetään DRS4W-tutkaan sen antennin oman langattoman verkon avulla.

Antennin asentamisessa tärkeintä on mahdollisimman hyvä näkyvyys ympäröivään horisonttiin. Purjeveneissä yleisimpiä asennuspaikkoja ovat teline mastoon, tolppa perään tai saalingille. Moottoriveneessä yleisin paikka on targakaarelle, asennustelineeseen tai ohjaamon katolle. Virran tutka ottaa aluksen sähköjärjetelmästä.

Vuoden Veneilytuote 2015 -äänestykseen osallistui kaikkiaan kymmenen finalistituotetta ja alkukarsinnassa niitä oli mukana 27. Furunon maahantuomista laitteista myös Glomex WebBoat 4G antennin oli Veneilytuotteiden finalisti. Takaisin