Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Erikoiskampanja Vuoden Veneilytarvike finalistista: Seapilot Vector Compact

Erikoiskampanja Vuoden Veneilytarvike finalistista: Seapilot Vector Compact

Furuno Finland (sales a furuno.fi), 30.3.2015

Erikoiskampanja Vuoden Veneilytarvike finalistista: Seapilot Vector Compact

Erikoiserä Seapilot Vector Compact satelliittikompassia on nyt tarjolla erikoishintaan venetarvikeliikkeistä ympäri maan. 


Seapilot Vector Compact satelliittikompassi on maailman pienin ja edullisin laatuaan. Uutuustuote pääsi Finnboatin 2015 Vuoden Veneilytarvikekilpailussa finaaliin ja se on pärjännyt myös kansainvälisissä kilpailuissa erinomaisesti, muun muassa DAME Awardseissa.


Seapilot Vector Compact on huviveneisiin tarkoitettu magneettisuudesta riippumaton sähköisen suuntatiedon lähde. Se on kompakti satelliittikompassi, joka kytketään NMEA-2000 verkkoon. Se kykenee ohjaamaan autopilottia tai laittamaan tutkan overlay kuvan kartan kanssa päällekkäin tarkasti ja nopeasti päivittyen. Vector Compact toimii ilman magneettisia häiriöitä, jotka teräsrunkoisissa veneissä estävät muu muassa kokonaan sähkömagneettisen kompassin käytön.  Satelliittikompassi mahdollistaa hyvälaatuisen suuntatiedon myös kaiken kokoisissa nopeissa veneissä, joissa aaltojen röykytys saa perinteiset rate gyrot helposti vaeltelemaan. Satelliittikompassi ei myöskään vaeltele tai pyöri kuten pelkkä gps-sijainti pysähtyneessä veneessä karttaplotterikuvan kanssa.

 

GPS-kompassista saadaan suunnan lisäksi sijaintitiedot NMEA-2000 verkkoon ja se sopii kaiken merkkisiin NMEA-2000 verkolla varustettuihin tutkaplottereihin, autopilotteihin ja niin edelleen.

 

Laite on todella kompakti ja helppo asentaa kuten tästä suomenkielisestä videostakin havaitset. Videosta selviää myös laitteen toimituskokonaisuus: https://www.youtube.com/watch?v=zHjCeQZQyRc

 

Laitteen suorituskyky on testattu meidänkin toimesta hyväksi. Tällä englanninkielisellä videolla on valmistajan koeajomateriaalia laitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=EaVTEJUYOVk 


Lisäinfot tuoteesta: http://www.furuno.fi/fin/veneily/navigointituotteet/kompassi/seapilot_vector_compact_satelliittikompassi/

Saatavana venetarvikeliikkeistä ympäri Suomen ja jälleenmyyjiltämme

 Takaisin