Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

ENC-karttojen jakelustandardi muuttuu

ENC-karttojen jakelustandardi muuttuu

Furuno Finland (info a furuno.fi), 28.11.2013

IHO (The International Hydrographic Organisation) on julkaissut uuden standardin S-63:lle ENC-materiaalin suojaamiseen. IHO on ilmoittanut, että 1. tammikuuta 2014 alkaen S-63 versio 1.0 lopetetaan ja versio 1.1 otetaan käyttöön. Tästä johtuen kaikki ENC palvelun tuottajat siirtyvät S-63 v.1.1 käyttäjiksi vuoden 2013 loppuun mennessä.

ECDIS ohjelmistoversion tulee olla 06.21 tai uudempi. Tarkistakaa ECDIS ohjelmistoversionne ECDIS-näytön oikeasta alakulmasta. S-63 v.1.1 ei ole yhteensopiva ECDIS ohjelmistoversioiden kanssa, jotka ovat 06.21 tai vanhempia. 

Furuno on testannut uuden standardin mukaisen karttamateriaalin sekä UKHO:n kautta saatavan AVCS palvelun että PRIMAR palvelun kanssa. Karttojen lataaminen Furuno ECDIS FEA-2x07 laitteeseen onnistuu. Furunon ECDIS FEA-2x07 laitteille on tehtävä ohjelmistopäivitys versioon 06.21 tai uudempaan vuodenvaihteeseen mennessä, jotta Furunon ECDIS:een voidaan ladata vuodenvaihteen jälkeen julkaistua uutta virallista karttamateriaalia. Ohjelmistopäivitysten aikataulua voidaan alkaa suunnittelemaan.Takaisin