Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Seuraa purjevene S/Y MELINAN matkaa maailman ympäri

Seuraa purjevene S/Y MELINAN matkaa maailman ympäri

Furuno Finland Oy (info a furuno.fi), 9.4.2013

S/Y Melina on aloittanut miehistöineen maailmanympäripurjehduksen kesällä 2011. Keväällä 2013 alkaa paluumatka Uudesta-Seelannista Suomeen. Furuno Finland Oy on S/Y Melinan yhteistyökumppani purjehduksella.

”Nyt on Melinalla puoli maailmaa takana ja kaikki edelleen vallan mainiosti. Sekä vene varusteineen että miehistö voivat hyvin. Melina on myös saanut perusteellisen huollon täällä Uuden-Seelannin Whangareissa, joka on perustukikohtamme. Miehistö on kierrellyt sekä etelä- että pohjoissaarta ristiin rastiin ja on pakko todeta ettei ainakaan luonnoltaan kauniimpaa maata taida olla olemassa.

Täältä matka jatkuu toukokuun alussa ensin Uuteen-Kaledoniaan ja sieltä Great Barrier Reefin reunaa Australian puolella. Keskikesällä olemme Australian pohjoislaidalla Darwinissa, josta sitten alkaa Intian valtameren ylitys ja pitkät osuudet aina Etelä-Afrikkaan asti, jonne saavumme loka-marraskuun vaihteessa. Matkan varrelle osuvat mm. Indonesia, Christmas Islands, Cocos Islands, Mauritius ja Reunion. Tavoite on viettää seuraava joulu Cap Townissa, jonne täältä on matkaa melkein 10.000 nm ja aikaa reilut puoli vuotta, joten nyt on luvassa sitä itseään, sitä purjehduksen iloa. ” – 4.3.2013Takaisin