Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Työpaikat / Open positions

FURUNO on johtavia merenkulkuelektroniikan toimittajia maailmanlaajuisesti. Konsernin palveluksessa on 2.900 henkilöä ja toimintaa on yli 80 maassa. Furuno Finland Oy on vakavarainen, kasvuhakuinen yritys, joka toimittaa ja huoltaa navigointi- ja valvontajärjestelmiä kotimaassa ja ulkomailla. Lisäksi osa konsernin strategisesta tuotekehityksestä tehdään Suomessa. Espoon Suomenojalla sijaitsevassa toimipisteessämme meitä työskentelee hieman yli 40 henkilöä.

Tule mukaan kokeneeseen huolto- ja projektitiimiimme tekemään navigointi- ja valvontajärjestelmien käyttöönottoja sekä määräaikais- ja korjaavia huoltoja! Asiakkaitamme ovat mm. suomalaiset viranomaiset, telakat ja huvi- sekä työvenevalmistajat.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Huoltoteknikkoa

Edellytämme hakijalta:

  • elektroniikan ja sähkötekniikan hyvää tuntemusta ja soveltuvaa koulutusta
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta elektroniikka-asentajan tai huoltoteknikon tehtävistä
  • hyvää fyysistä kuntoa ja matkustushalukkuutta
  • käytännön teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä
  • yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä halua kehittyä ja oppia uutta


Työn luonteesta johtuen päivät saattavat joskus venyä, joten toivomme hakijalta mahdollisuutta joustaa työajoissa. Keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 tuntia ja sen tasoittumisesta pidetään huolta työaikaliukumilla.

Työtehtävissä edellytetään työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, jännitetyö- ja tulityökortteja sekä ensiaputaitoa, ja tarvittavat kurssit ja koulutukset järjestetään heti työsuhteen aluksi. Tietyissä huoltokohteissa käytetään putoamissuojaimia, joihin liittyy erillinen turvallisuuskoulutus.

Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki, 726/2014), jonka läpäisy on edellytys työsuhteen jatkumiselle.

Tarjoamme:

  • mukavan työympäristön osaavassa asiantuntijatiimissä
  • kilpailukykyisen palkan
  • työterveyshuollon, lounas-, virike- ja HSL työmatkaedun sekä matkapuhelinedun
  • mahdollisuuden osaamisen jatkuvaan kehittämiseen kansainvälisessä konsernissa


Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 20.2.2023 mennessä sähköpostitse: anna.palonen a furuno.fi. Haastattelemme kandidaatteja jo hakuaikana ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö on löytynyt.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Palonen, anna.palonen a furuno.fi (050 558 7953) ja Ilkka Katajisto, ilkka.katajisto a furuno.fi (040 760 2661).