Furuno Finland Oy

Suuri osa tuotteistamme on tehty ammattikäyttäjille, joiden vaatimukset ja luokitukset ovat kovemmat. Se tarkoittaa myös, että veneilijöiden laitteistot tehdään samalla kokemuksella ja laadulla.

Furuno Finland Oy

Furuno Finland Oy

Furuno Finland Oy on japanilaisen Furuno Electric Co., Ltd:n omistama tytäryhtiö. Furuno Finland on vakavarainen kasvava yritys, joka tuo maahan, myy ja markkinoi navigointielektroniikka. Osa konsernin strategisesta tuotekehityksestä toteutetaan Furuno Finlandilla.

Furuno on johtavia merenkulkuelektroniikan toimittajia maailmanlaajuisesti. Konsernin palveluksessa on yli 3000 henkilöä ja toimintaa on yli 80 maassa.  

Furuno Finland Oy tuo maahan, toimittaa, asentaa ja huoltaa navigointi-, kommunikointi- ja kalanetsintälaitteita sekä -järjestelmiä kotimaassa ja ulkomailla. Asiakkainamme on ulkomaan- ja kotimaanliikenteen aluksia, työ- ja kalastusveneammattilaisia, veneilijöitä ja viranomaisia.  

Furuno Finland Oy on tunnettu integroitujen komentosiltojen valmistaja. Furuno Finlandin silloista löydät lisätietoja täältä. Olemme valmistaneet mm. maailman ensimmäisten joukossa tyyppihyväksytyn ECDIS-karttalaitteen ja keskitetyn hälytysjärjestelmän (BR-2500). Erityisosaamisemme on Avaimet Käteen –toimitukset jolloin suunnittelemme, tuotamme, asennamme ja käyttöönotamme komentosillan niin uudisrakennuksissa kuin retrofit-toimituksissa maailmanlaajuisesti.

Furuno Finland Oy:llä on Espoossa oma tuotekehitysosasto, joka kehittää integroidun komentosillan, etenkin karttanäyttölaitteiden, ohjelmistoja yhteistyössä emoyhtiön kanssa.

Img 0062 Small