FF-Valvontajärjestelmät

Furuno Finlandin vuosien kehitystyön tuloksena on syntynyt valvontajärjestelmiä rajavalvontaan sekä maa- ja merialueiden turvallisuuden valvontaan

FF-Valvontajärjestelmät

FF-Valvontajärjestelmät

Furuno Finlandin valvontajärjestelmät ovat kattavia, kaikissa olosuhteissa luotettavasti toimivia valvontajärjestelmiä.

Valvontajärjestelmien avulla voidaan tehostaa rajavalvontaa sekä helpottaa valvontatehtäviä ja tilannekuvan luomista niin maalla kuin merellä. Furuno Finlandin pitkä kokemus ja osaaminen takaavat, että maasto- ja rannikkovalvontaan sekä aluksiin tarkoitetut järjestelmät toimivat luotettavasti myös ääriolosuhteissa. FF-Valvontajärjestelmät yhdistävät korkealaatuista tutkateknologiaa ja huippuammattilaisten osaamista.


Furuno Finland on kehittänyt valvontajärjestelmät yhdessä asiakkaiden kanssa Suomessa. Valvontajärjestelmien käyttökatkokset estetään ennakoivalla huollolla ja järjestelmän tilan seurannalla. Aluksista ja valvonta-asemista voidaan siirtää kamerakuvaa valvomoiden käyttöön. 


FF-Valvontajärjestelmien vahvuudet: 

  • Suorituskyky: Järjestelmä sekä sensorit ovat suorituskykyisiä. Suorituskyvyltään paras kokonaisuus saadaan, kun järjestelmätoimituksen valvontakohde tutkitaan ja analysoidaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. 
  • Kustannustehokkuus:  Järjestelmäosaaminen ja toteutus on laadukasta ketterässä suomalaisessa organisaatiossa. Järjestelmissä hyödynnetään valmiita kaupallisia ratkaisuja.
  • Integroitavuus: Järjestelmät voidaan tarvittaessa liittää asiakkaan jo käytössä oleviin sensoreihin ja järjestelmiin.
  • Räätälöitävyys: Järjestelmiä voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan


Lisätietoja: valvonta a furuno.fi

Ws 1 Ws 2 Ws 4 Ws 5 Ws 6 Ws 7