Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

Suorituskykyä ja luotettavuutta ammattilaisille ja veneilijöille.

Navigointituotteita kaikkiin aluksiin

TZ Professional

Timezero

Suurin TIMEZERO julkaisu ikinä!

TZ Professional versio 3 on uusin versio navigointiohjelmasta ja on kokonaisuudeltaan muokattavissa kaikkien työveneiden tarpeisiin merillä. Lähes 25,000 alusta käyttää parhaillaan TIMEZERO ohjelmistoa työssään. Tämä uusin versio tarjoaa uskomattoman määrän uusia ominaisuuksia, jotka on suunnattu erityisesti ammattikalastuksen ja työveneiden tarpeisiin.

Mitä uusi TZ Professional v3 tarjoaa?

AMMATTIKALASTUS

Uusi PBG moduli
Uusin versio PBG modulista antaa sinun luoda karttoja merenpohjasta entistä selkeämmin ja realistisemmin. 2D ja 3D mallintaminen omaa nyt räätälöitävät mittakaavavärit jolloin näet tarkasti väritettynä halutun etsintäalueesi.
Uusi 3D näkymä tekee tietokannan visualisoinnista vielä yksinkertaisempaa ja intuitiivisempaa.

Uusi profiili-ikkuna, tehokas työkalu!
Uudessa työkalussa voit välittömästi määrittää kahden pisteen välisen syvyysprofiilin profiili-ikkunassa. Tämä 2D-näkymä mahdollistaa syvyysvaihteluiden tunnistamisen vailla vertaa olevalla tarkkuudella (kivet, hylyt yms). 

Kalastus työtila
Työtila joka on omistettu ainoastaan ammattikalastajille. Se mahdollistaa yksilöinnin 2D/3D näkymien ja tietojen suhteen siten että voit muokata juuri sinulle tärkeimmät tiedot saataville.

TYÖVENEET

Yhteensopiva S57/S63 kartoille
Karttojen ajantasaisuus on merkittävä elementti kun halutaan varmistua merelläliikkujien turvallisuudesta. TZ Professional on nykyisin myös yhteensopiva virallisten S57/63 karttaformaattien kanssa. Viralliset S57/63 kartat päivitetään viikottain ja esitystapana niissä on IMO:n (International Maritime Organization) kehittämä standardi S52. Sen merkistö tarjoaa yksinkertaistetun näkymän parantamaan merikartan luettavuutta näytöiltä.

Uusi kehittynyt reitinhallinta
Reittisuunnittelu on tärkeä osa matkantekoa kaikilla merten ammattilaisilla. TZ Professionalin uusi teknologia vahtii reitin turvallisuutta jo sen luomisen aikana: Värikoodein (vihreä/punainen) saat välittömästi tiedon onko kartalle merkitty vedensyvyys sopiva aluksesi turvalliseen kulkuun. Automaattinen Route Wizard-toiminto tarjoaa sinulle tietoa parhaasta lähtö- ja saapumisajasta ottaen huomioon vuorovedet ja virtaukset.

Uudet AIS ominaisuudet
Monessa AIS-laitteessa asetusten teko on kovin hankalaa laitteen valikoita selaten. Uusi AIS moduli mahdollistaa asetusten teon Furuno AIS:iin suoraan TZ Professionalin kautta (tila, määränpää yms). Itseasiassa yhteensopivuutta on viety vieläkin pidemmälle ja voit vastaanottaa sekä lähettää AIS tekstiviestejä TZ Professionalin kautta. Tämä järjestelmä mahdollistaa yksinkertaisen yhteydenpidon vapaasti ja yksilöitynä AIS-lähetin/-vastaanottimilla varustettujen alusten kanssa.

Turvakartio
Uusittu turvakartio on toiminto joka on IMO:n (International Maritime Organization) virallisten sääntöjen mukainen. Se ottaa huomioon vektorikartan tiedot havaitakseen erilliset vaarat ja matalikot. Jos este on havaittu turvakartion alueella aluksen kulkusuunnassa, käynnistyy karilleajohälytys automaattisesti.

Voyage Data Recorder (VDR) Moduli
Tämä uusi moduli on valinnainen lisämoduli, joka tarjoaa mahdollisuuden tallentaa kaiken vastaanotetun informaation TZ Professionaliin kytketyistä sensoreista (GPS, tutka, AIS yms). Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen onnettomuuden sattuessa mahdollistaen palaamisen saatavilla olleeseen tietoon annetulla päiväyksellä ja kellonajalla.

Uusi Pbg Moduli

Uusi PBG moduli

Uusi Profilinakyma Ikkuna

Uusi Profiilinäkymä ikkuna

Tz Professional V3 Kartat Ais

TZ Professional v3 kartat + AIS


Päivitys v3.1


TZ Professional v3.1 on saapunut! 

Uusi päivitys tekee TZ Professionalista vielä tehokkaamman, ja päivitys on täysin maksuton kaikille TZ Professional v3 käyttäjille! 

Versio 3.1 tarjoaa seuraavat ominaisuudet: 

  • Uusi kehittynyt yhteensopivuus Furuno tutkien kanssa (DRS4D-NXT, DRS-6 X CLASS jne.)
  • Reittien ja reittipisteiden synkronointi TimeZeron ja NavNet TZT/TZT2:n kanssa
  • Reittien ja reittipisteiden synkronointi TimeZeron ja kahden PC:n välillä
  • Optimoidut työtilat kuten 3D kuutio ja optimoitu NavData
  • 15 lisäominaisuutta 

Saat oman TZ ohjelmistosi päivitettyä kirjautumalla maxsea.com/my_maxsea -palveluun.